Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta dzwiękowa słuchawki hyperx cloud

wilczek0523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xonary sa nieoplacalne

Dyskusyjne, xonarki mozna tanio wyrwac, nowych za ponad sto zlotych nie faktycznie nie kala, jak sie ma stara integre to czemu nie ;) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Dyskusyjne, xonarki mozna tanio wyrwac, nowych za ponad sto zlotych nie faktycznie nie kala, jak sie ma stara integre to czemu nie ;)

A mam jeszcze pytanie czy jak ta karta aim sc8000 nie ma wejscia na mikrofon to czy gdy podłącze 2 karty dzwiękowe i mikrofon do zintegrowanej karty to bedzie działał? 

Opublikowano

Będzie, ale jakość mikrofonu nadal będzie karty zintegrowanej. Kwestia tego czy będzie zauważalna poprawa jakości dźwiękuna takiej karcie, między integrą a Xonarem DX była bardzo mała różnica.

Opublikowano

Będzie, ale jakość mikrofonu nadal będzie karty zintegrowanej. Kwestia tego czy będzie zauważalna poprawa jakości dźwiękuna takiej karcie, między integrą a Xonarem DX była bardzo mała różnica.

Czy ja wiem, mikrofony jack dostaja calkiem duzego kopa na xonarku

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mówiłem o jakości dźwięku na wyjściach, a pierwsza część postu odnosi się do podpięcia mikrofonu z Cloudów do zintegrowanej, bo AIM SC8000 nie ma swojego wejścia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...