Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Tresh i Jinx

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Do Thresha ten głębinowy, świetny art i świetnie się prezentuje w grze. Mam słabość do tego skinu.

Co do Jinx - albo z maffi albo poczekaj na wyjście tego nowego skinu na harrowing. Ja bym poczekała na tego z harrowing bo zapowiada się świetnie. Szalony, fajny art i w grze też wygląda super. :) No i całkiem ciekawe animacje posiada.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Championship Thresh, bardzo ładny splash art, ładna animacja umiejętności (niebieski *-*), Mafia Jinx - świetnie wygląda w grze (całkiem inaczej ubrana, fryzura krótka) oraz uwielbiam muzyczkę podczas tańca (ctrl + 3). 

Opublikowano

Nowy skin do Jinx, bo ma z*******e animacje każdego skilla. Do Thresha mi się najbardziej podoba Blood Moon, ale jak kupisz Championship to będzie droższy na koncie, bo jest dostępny tylko podczas Worldsów.

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się mistrzowski Thresh, ten co był rozdawany na końcu któregoś z sezonów aczkolwiek kupić go nie można ;/ Na drugim miejscu jest Thresh krwawego księżyca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...