Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę usunąć postaci ! (Serwer Hamachi)

bartek1111120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak napisałem w temacie, nie mogę usunąć postaci, próbowałem szukać na różne sposoby, przeszukałem multum różnych for metina2, wchodziłem przez WinSCP, zmieniałem wartości w conf.txt, zmieniałem wielokrotnie hasło w Navicat Mysql, ale to nie pomaga. 

Jeżeli ktoś miał kiedyś podobny problem i udało mu się go rozwiązać niech napisze. Walczę z tym dłuższy czas. Uratuje mi ten ktoś życie. Uczę się dopiero, i jeżeli wie ktoś, jak to zrobić, niech napisze fajny opis, krok po kroku, albo chociaż tak, żebym w mniejszym/większym stopniu zrozumiał. 

Opublikowano

skopiuj tabelke player, wyczyść i zmień nazwę na player_deleted (po wcześniejszym usunięciu starej)

Spróbuj > Navicat > player > query > truncate player_deleted;

Lub Navicat > player > prawym na tabele player_deleted i "Truncate Table"

Wiem, że w miarę jest to jasno napisane, ALE  :p Nie przetestowałem waszych propozycji, bo troszkę się boję, że usunie mi konto, albo, że coś się w plikach poj**ie i będę musiał stawiać na nowo :/  Ponieważ na mpc, był  nie jeden temat o tym "bugu" . Wpisałem w acount jakąś komendę, nie patrząc na to co pisze na dole, bo myślałem że "hura mam rozwiązanie" i skasowało mi GM'a i wg.. =,= 

Opublikowano

Wiem, że w miarę jest to jasno napisane, ALE  :p Nie przetestowałem waszych propozycji, bo troszkę się boję, że usunie mi konto, albo, że coś się w plikach poj**ie i będę musiał stawiać na nowo :/  Ponieważ na mpc, był  nie jeden temat o tym "bugu" . Wpisałem w acount jakąś komendę, nie patrząc na to co pisze na dole, bo myślałem że "hura mam rozwiązanie" i skasowało mi GM'a i wg.. =,= 

No to jeżeli nie masz zamiaru używać rozwiązań z forum to nie pisz tematu z prośbą o rozwiązanie.

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś gościu, Poprosiłem o jaśniejsze opisanie, bo dopiero się uczę takie tępe komentarze zachowaj dla siebie.

Problem rozwiązany, poradziłem sobie sam :)

PS : 1.Skopiowałem tabelę player, 

2.kliknąłem na tabelę ppm i dałem 'truncate table'

3. Tabelę, którą edytowałem wcześniej opcją 'truncate table' (która ma aktualnie nazwę 'player_copy/kopia') zmieniałem nazwę na player_deleted

Efekt jest taki, że każdą postać którą usunę, pojawia się na liście w tabelce player_deleted. Jeżeli chcę stworzyć nową postać, która miała by taką samą nazwę, wchodzę do MySQL---> klikam player---> znajduję 'moją' tabelkę (player_deleted) klikam prawym --->truncate table----> zamyka MySQL----> /etc/rc.d/netif restart --------->  /start---> odpalamy kienta, logujemy się i możemy stworzyć postać o identycznej nazwie. 

Opublikowano

To na przyszłość, może ktoś inny zajrzy.

CREATE TABLE player_delete LIKE player;

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...