Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja na StuG IV lekki czolg IV poziomu

Umpik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaki najlepszy lekki czolg IV poziomu do wykonania tych 15 punktow?

Pytam bo chce to w miare szybko zrobic a nie sie bawic cholerka wie ile czasu ;p.

Dziekowac.

Opublikowano

IVt? Nie mając dobrych czołgów będziesz mieć problem nawet ze zrobieniem Stuga. Ja te misje robiłem amerykańcami, ale od 6 tieru w góre.

Opublikowano

IVt? Nie mając dobrych czołgów będziesz mieć problem nawet ze zrobieniem Stuga. Ja te misje robiłem amerykańcami, ale od 6 tieru w góre.

Gdyby zrobił elc amx / amx 12t to już by miał coś do robienia misji,a tak to na 4 tier mogę jedynie polecić,Stuart-a amerykńskiego/japońskiego jest 4 tieru,ale kokosów na nim aż takich nie zrobisz odnośnie misji.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Odblokuj sobie chociaż  np. Chaffie'go lub ELC to już bedzie wieksza szansa, żeby te misje zrobić, bo na IV tierze musiałbyś być naprawdę kotem, żeby zrobić wszystkie misje:)

Opublikowano

Gdyby zrobił elc amx / amx 12t to już by miał coś do robienia misji,a tak to na 4 tier mogę jedynie polecić,Stuart-a amerykńskiego/japońskiego jest 4 tieru,ale kokosów na nim aż takich nie zrobisz odnośnie misji.

Japoniec nie nadaje się do spota nic a nic.

Opublikowano

Na czwórkach najlepszy jest Luchs. Mały, szybki i ma fajny magazynek, idealny do aktywnego spota (stanie w krzaku odpada, bo ma słaby zasięg widzenia)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...