Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

ezqeddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem :/ otoż chodzi o moj ping :) niby na sped teśćie mam ping 40.. i  9~ mbs a w CSie 23454342312324564534233245 :) czasem troszke mniej.. oczywiscie ze czasem mam normalnie.. czyli po 70/60 ale to juz naprawde "od świeta", nie mam juz pomysłu co zrobic :/ moge dodac jeszcze ze jest to laptop czyli nie mam stalego zlacza tylko wifi, moze to byc przez to w dużej mierze?

Opublikowano

Jak neostrada to dokładnie to samo... Na speedtescie też mam jakieś 30 ping 10mb/s download 1mb upload.A nie da się grać... W tym momencie gram na aero2 na kablu z telefonu niby te 100kb/s ale i tak jest tylko 300 pingu ;d.

.

Opublikowano

To raczej problemy ma wale też od święta mam po 60 ping a tak to sakcze do 1000 ( mam z Play'a ) z 1 mc miałem zawsze po 60/50

Pingując google mam 27ms wchodzę na meczyk cs i skacze do 1000 

XPA9.png

Opublikowano

noooo mam orange, liveboxa, myslalem nad zainstalowaniem 10tki windowsa ;D ale nie wiem.. czy jest ses? czy coś moze pomoc, bo w zasadzie to bez sesu, to internet a nie windows odpowiada za ping :/, oficjalnie nikt nic nie wie ;D?

Opublikowano

Mam/mialem dokladnie taki sam problem. U mnie roznica pomiedzy kablem a wifi wynosila ~5ms. Napisalem, ze "mam/mialem" problem, poniewaz z 600 pingu zrobilo mi sie 60, czasami tylko wzrosnie do 200. Uwazam to za dosc dobry wynik. Jak do tego doszedlem? : gamebooster, wylaczylem klienta siecie MS Network i udostepnianie drukarek i plikow. Moze wydawac sie wam, ze to dziwne, ale jak widac pomoglo.

Opublikowano

no dobra, jutro podłącze kabel i zainstaluje GB ale wydaje mi sie ze on bardziej jest od wydajnośći, od pozyskiwania FPS ale sie okarze :3, dzieki

@Edit

nie bede spamił to edytuje, zeby bylo śmiesznie to na kazdych servach i tp, ktore nie sa zwiazane z nabijaniem rankingu mam normalnie DO 30 pingu.. Q_Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...