Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać w Infestation?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko cheat'y wiec jezeli chcesz sie pobawic rowniez to kupuj, ale odradzam.

Paradoks polega na tym, ze już nie ma haxow. Spadlo zainteresowanie tą grą, to i haków nie ma :)

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wlasnie zakupilem ta gre, co te cheaty robią, że tyle osób narzeka na to :D

Cheaty? Cheaty zwyczajnie niszczą Infestation ponieważ gra nie jest wyrównana, a osoba z cheatem ma znaczną przewagę nad innymi.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja wlasnie zakupilem ta gre, co te cheaty robią, że tyle osób narzeka na to :D

hmm...to bardzo proste pytanie. Wystarczy wejść na jakiekolwiek forum udostęniające cheaty. Sam osobiście nie gram w iss, ale za Moich czasów były cheaty z funkcjami:

*aimbot z możliwością konfiguracji tj. strzelanie w głowę, klatę, nogi itd itd.

*esp (cheater widzi jaką masz broń, ile życia w %, jaki masz plecak, szkielet i to kiedy zoomujesz z broni, a nawet jaką masz broń białą - dosłownie widzi wszystko, to czy biegniesz, czy się czołgasz). Widzi również wszystkie itemy na mapie w odległości 200-300m.

* możliwość edycji celownika; kiedyś był nawet cheat na noktowizor, że w nocy był dzień.

* noclip- czyli przenikanie przez tekstury

* ghost- według mnie najgorsza funkcja ze wszystkich możliwych i najgorsze jest to, że ten silnik pozwala wykonywać ghosta nawet bez używania cheatów czyt. używania tej funkcji na legalu. O co się rozchodzi? ano to funkcja, która polega na tym, że możemy się teleportować. Jak to wygląda w praktyce? załóżmy, że przeciwnik jest w jakimś budynku i czeka sobie z jakimś shotgunem na nas. My o tym oczywiście wiemy, bo słyszeliśmy go. Odłączamy sobie kabel od modemu i bardzo szybko biegniemy do tego pomieszczenia gdzie przeciwnik campi. My wchodzimy mu na plecy i strzelamy serię w głowę. Następnie bardzo szybko podłączamy kabel do modemu (ważne aby wbiegnięcie do pokoju nie trwało dłużej niż 5 sekund, bo wyrzuci Nas wtedy z serwera). Przeciwnik oczywiście jest cały czas w miejscu i nic nie robi, bo wiadomo odłączyliśmy sobie internet, ale po chwili kiedy mamy już dostęp do sieci, serwer wszystko rejestruje i dzięki temu przeciwnik jedynie co widzi to kamerę śmierci i to, że zniknęliśmy mu na oczach. Nie może kompletnie nic zrobić, mając nawet super skilla. Robię ogromny błąd, że opisuję darmowy, legalny sposób, ale tak niestety jest. Ten silnik na to pozwala. Cheat pewnie ma dodatkowe algorytmy dzięki czemu ten ghost jest jeszcze lepszy, bo sam za nas odłącza neta, nie trzeba wyciągać kabli i mniej wywala z serwera. 

*superjump- skakanie wyżej np. na płoty, murki, domy gdzie normalnie bez użycia barykad się nie da

*safezone w każdym miejscu

Przy takich możliwościach granie mija się z celem. Odpaleni mają przewagę dosłownie na każdej płaszczyźnie. Mimo wszystko grę zabiły teamy/klany i GC. Ludzie zaczęli masowo kupować itemy, a osoby cheatujące zaczęły na tym zarabiać sprzedając wszystko co zdobyli w "promocyjnej cenie". Ograniczyć global, zakazać handlowania się za pieniądze itemami, dać dobry bardzo często aktualizowany antycheat, ambienty i ponure oświetlenie jakie było kiedyś i wszystkie emulatory pójdą w zapomnienie, a gracze wrócą grać.

Opublikowano

Trzeba poczekać aż Infestation narodzi się na nowo. (DUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻYYYYYYYYYY UPDATE ! ) 

Jak wszystkie znane osoby zaczną grać to będzie darmowa reklama (weterani)

DakotaZ

Zombie Barricades 

Summit1g 

Akam Ali 
I wiele wiele innych 

Opublikowano

Mogę się założyć że nikt tam nie wróci, jak WarZ było na topie to nie było alternatywy poza DayZ Modem, teraz masz H1Z1, DayZ Standalone, Unturned, Aftermath, Arma 3 mod (cos chyba jest, nie dam głowy).

Opublikowano

Mogę się założyć że nikt tam nie wróci, jak WarZ było na topie to nie było alternatywy poza DayZ Modem, teraz masz H1Z1, DayZ Standalone, Unturned, Aftermath, Arma 3 mod (cos chyba jest, nie dam głowy).

Zauważ pewne rzeczy. Starzy gracze kochają mechanikę WarZ i na pewno wrócą tak samo 

DayZ- to symulator biegania 

H1z1-Ma szanse być na topie  ale zobaczymy jak wszystko się potoczy ponieważ cziterów  typu noclip'erzy  nie brakuje + gra ma być darmowa co dopiero pogłębi jej problem z cziterami  (JEDYNIE BATTLE ROYAL jest IDEALNE !)  

Arma 3  mod - Arma nie jest idealna pod względem gry  to prawie to samo co DayZ lub Westland tylko że  z garstką zombie 

WarZ- To  symulator cziterów (Ale zobaczymy po aktualizacji) 

(MIAŁEM okazje grać we wszystkie produkcje ) 

Zacznę od tego w którego najwięcej pogrywałem

1.WarZ

2.Arma3

3.H1z1

4.DayZ 

Opublikowano

Nikt nie wróci? Ostatnio rozmawiałem z Kozikiem i z tego co się orientuję to stara Bixa czyli weterani ISS tacy jak Warren czy Akam Ali mają zamiar wrócić do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...