Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy panel wyboru postaci (PSD)

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jest to pozostałość ze współpracy z Livion. Wewnętrzne zmiany w ekipie i moja niechęć sprawiła, że niestety nie udało się zrobić kompletnej oprawy graficznej.

Aby nie zgniło na dysku udostępniam to:

tlometin.png

Do pobrania tutaj:

http://speedy.sh/qUUhJ/freemrklaq.psd

Część warstw została celowo spłaszczona.

Grafika wykonana pod roździelczość FULL HD. Może się komuś przyda. Styl jest gotowy można z tego zobić obróbkę reszty klienta.

Opublikowano

Strasznie spixelizowane. Ale to prawdopodobnie powód scalowania obrazu. Kolorki niestety nie przypadły mi do gustu. Sa zbyt jaskrawe, aż oczy bolą. Sam GUI ciekawy, mimo iż ten smok wydaje mi się, jakby był z innej bajki (czy on ma domyślną faze na sobie?). No i tez zastanawia mnie UX strzałek :P Będa chyba zasłaniać postacie, jeśli będzie ich więcej niż jedna :)

Opublikowano

@Wredna teraz dałem pełną jakość. Niestety mój ulubiony darmowy hosting zaczyna kombinować. Każdy element UI to osobna sprawa ze smoka nie trzeba korzystać tak samo ułożenie strzałek jest przypadkowe. Ja jak to zaczynałem robić to kompletnie nie wiedziałem o co chodzi z tym Metinem. A tło jak wiesz można łatwo sobie przyciemnić może nawet użyć levels czy krzywych do uzyskania ciekawszych efektów. UI jest skierowane raczej do grafików ani jeżeli zielonych w temacie.

A co do pytania smok to element pobrany z neta i ma na sobie jakiś efekt. Tak samo render, reszta to autorski fakt. Tło to zbitek 4 obrazków z miksem warstw i jakimiś efektami. Ja nie pamiętam dokładnie.

Bardzo możliwe, że dokończę jeszcze jedno UI i udostępnię tylko muszę mieć czas i chęci hehe.

Opublikowano

Strasznie spixelizowane. Ale to prawdopodobnie powód scalowania obrazu. Kolorki niestety nie przypadły mi do gustu. Sa zbyt jaskrawe, aż oczy bolą. Sam GUI ciekawy, mimo iż ten smok wydaje mi się, jakby był z innej bajki (czy on ma domyślną faze na sobie?). No i tez zastanawia mnie UX strzałek :P Będa chyba zasłaniać postacie, jeśli będzie ich więcej niż jedna :)

@Wredna to ty żyjesz?

Całkiem okej praca. Szlifuj skilla dalej.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Dodałbym tonowane kolory które nie będą tak piekły w oko, sam kolor czerwony może wywołać ataki epilepsji u niektórych :)

2i6eukk.jpg

Opublikowano
Dodałbym tonowane kolory które nie będą tak piekły w oko

Możesz dodać bo PSD jest darmowe.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam jak wykonywałeś to zlecenie dla mnie, teraz widzę jednak jak na pierwszy rzut oka po długim czasem że jest wiele braków i odstaje to od dzisiejszej grafiki, ale pracuj dalej bo masz potencjał. ­

bgfp marvelia.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się bardzo podoba chętnie bym coś takiego przytulił lecz całość z logowaniem tworzeniem etc ale + za wstawke ogromny

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...