Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu, który daje minimum 30 GB

HARD_1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym wyborem byłoby wybranie hostingu Pukawka.pl, jeżeli nie chcesz mieć problemów z działaniem danego hostingu i chcesz mieć dobrą wydajność i szybki kontakt z Supportem.

Jak chcesz tańszy hosting za niższą cenę, to kieruj się hostingami FiberHost oraz Enderchest. 

Opublikowano

Najlepszym wyborem byłoby wybranie hostingu Pukawka.pl, jeżeli nie chcesz mieć problemów z działaniem danego hostingu i chcesz mieć dobrą wydajność i szybki kontakt z Supportem.

Jak chcesz tańszy hosting za niższą cenę, to kieruj się hostingami FiberHost oraz Enderchest. 

Na pukawka.pl mialem serwer i ledwo utrzymywal 100 osob Nie chce do niego wracać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na pukawka.pl mialem serwer i ledwo utrzymywal 100 osob Nie chce do niego wracać

No to tak jak piszę - kieruj się wyborem między hostingiem FiberHost, a Enderchest. ;) 

Opublikowano

Serio patrzą wszyscy na ten RAM ? To może niech zrobią ofertę 64GB ram 1% procesora ... ale dla Was to nie będzie ważne... Ważne że jest najeybane ramu to utrzyma

@AntyBlezurówna

Weź fiberhost ! z*******y hosting pro elo

Opublikowano

Napisz do kazdego hostingu, a przygotują Ci oni oferte pod Twoje potrzeby. Z doswiadczenia wiem, ze lvlup nie ma problemu z tym - może stworzyć oferte specjalnie dla Ciebie.

Po co stać na utrzymaniu jakiś małolatów (fiberhost) skoro możesz sobie kupic dedyka, wyjdzie Ci to duzo bardziej na zdrowie ;). Popatrz na ceny OVH - wiele polskich serwerow korzysta a wady spowodowane są wyłącznie wewnętrzną konfiguracją.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Ogólnie polecam Ci Pukawka.pl

Kupuję tam serwery od około 4 lat, jeżeli masz problem z serwerem, Technicy pomogą go ustawić, ewentualnie znajdą przyczynę konfiguracji i napiszą co musisz zrobić i gdzie leży problem...

Jak dla mnie Najlepszy Hosting...

5255055987.png

Opublikowano

Nie rozumiem sensu brania hostingu.

Jeśli chcesz stworzyć coś co wytrzyma to tylko VPS/Dedyk.

Jest on 100% razy bardziej wydajniejszy niż hostingi typu enderchest..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie polecam enderchestu na duże ilości graczy dlatego, że będzie to samo co na pukawce nie utrzyma więcej niż 70/100 graczy.

Kup dedyka z firmy ovh.pl lub hosteam.pl i tyle.

Opublikowano

Nie polecam ani pukawki ani ovh. ovh dlaczego? Zapłaciłem i zaj----- kase wysłałem skan dowodu bo jest to wymagane i h-- kiedy byłem w grecji to nagle konsultant dzwoni.... Ja polecam osobiście forpsi.pl/arubacloud.pl .

Opublikowano

@trycek

Server Essentials do minecrafta  :lenny:  :yay: %5E%5E.png  xD  T_T - potem typek ustawi sobie 1200 slotów i wbije 600 osób - timed out...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...