Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi pod kamperkę

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELC, E 25, Borsuk, Su-85b, marder 38t, hellcat, FCM 36, Alecto.

Chyba wszystkie wymieniłem.

Opublikowano

Przykładem mogę dać że amx 12 t jest super do kampienia,jak masz full camo itd nie do wykrycia :),lornetka i jest miło.

Dobry żart. xD

13, ru, rhm.

Opublikowano

T49  :lenny:

Camo op nie jest, celność wiadomo. Czołg do campienia na max. 100m od przeciwnika :D

Opublikowano

Dobry żart. xD

13, ru, rhm.

Oj zdziwił byś się,gram tym czołgiem ty chyba perków na nim nie miałeś albo wolnym ominąłeś go to cię to śmieszy camo ma świetne ale co ja tam mogę wiedzieć,skoro lepszy expert się wypowiada.  :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Oj zdziwił byś się,gram tym czołgiem ty chyba perków na nim nie miałeś albo wolnym ominąłeś go to cię to śmieszy camo ma świetne ale co ja tam mogę wiedzieć,skoro lepszy expert się wypowiada.  :).

Bez kitu, co jak co ale 12t z perkami jest przezajebista. 

Opublikowano

Bawi mnie kampienie LT, ale ciekawe co zrobisz jak Cię spotną. Ten czołg zbiera się jak IS-3. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...