Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dość warnów, SZCZERE POMÓWIENIA.

KNX1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość warnów.

Zamiast się cieszyć że pomocna osoba @Ding powróciła a MPCforum na nowym koncie - @1361622928-U485574.pngKNX1995 to dołujecie człowieka NA TYM KONCIE, dając warny za 'Pogaduszki'.

Wszystkie te 70 procent warnów mam za 'Pogaduszki'. Za te tylko jeden dział.

Tak jak mówię: zamiast się cieszyć że pomocna osoba wróciła na forum z Wami się dalej udzielać w statusach, w Pogaduszkach, itd, to dajecie warny.

MAM DOŚĆ TYCH WARNÓW, JESTEM CHORY NA AUTYZM, TERAZ SIĘ WNERWIŁEM, miarka się przebrała z dniem dzisiejszym (prawie 3 lata tolerowałem warny na @Ding i @1361622928-U485574.pngKNX1995) kiedy to wróciłem teraz do domu zmęczony po pracy - wszedłem na komputer, włączyłem komputer, wszedłem na MPCforum, mój profil - patrzę, że 70 procent (a miałem 65 procent) jak wychodziłem do pracy o 12:00.

I patrzę, że @CusT mi dał warna 5 procent, za to, że wstawiłem mój pulpit w POGADUSZKACH 'bez wzoru'. Może ostrzeżenie słownie za to, a nie k***a od razu 5 procent warnów, ŻEBY TO DALEJ DOŁOWAĆ MOJĄ OSOBĘ.

A byłem podczas zbijanie 55 procent, bo wczoraj dostałem wytyczne od Mentorów, że mam do 06 listopada 2015 (przez tydzień) napisać 275 postów. ALE ZNOWU TO KURWA PRZEGRAŁEM, bo dostałem warna od CusTa za bzdurę.

Administracjo MPC, kiedy przestaniecie się nade mną znęcać dając mi te powalone warny które trwają po 4 miesiące (każdy warn trwa 120 dni)? KIEDY SIĘ PYTAM!?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...