Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stałe 39 FPS

RycerzDoPVP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem FPS.
Chodzi o to:
Gdy wchodzę w grę, mam 39 fps (skacze: 37-40) - Na very Low. Mam wyłączoną synchro. i tak dalej.  :) (Mam komputer dany wszystko pod wydajność - posiadam laptopa)

Kiedyś ok 2 tygodnie temu walłem w szybe i matryca pękła. Po 2 tygodniach, po wymianie matrycy wczoraj mi komputer doszedł i zaczął się problem z fpsami.
Przed wymianą matrycy nie miałem żadnych problemów.
Pytanie:
Dlaczego mam stałe 39 fps? 
- Tak to bardzo mało i bardzo zacina. :)

Opublikowano

Witam. Mam problem FPS.

Chodzi o to:

Gdy wchodzę w grę, mam 39 fps (skacze: 37-40) - Na very Low. Mam wyłączoną synchro. i tak dalej.  :) (Mam komputer dany wszystko pod wydajność - posiadam laptopa)

Kiedyś ok 2 tygodnie temu walłem w szybe i matryca pękła. Po 2 tygodniach, po wymianie matrycy wczoraj mi komputer doszedł i zaczął się problem z fpsami.

Przed wymianą matrycy nie miałem żadnych problemów.

Pytanie:

Dlaczego mam stałe 39 fps? 

- Tak to bardzo mało i bardzo zacina. :)

Format. 

Jeśli nie zadziała to sprawdź, czy wszystko jest jak dawniej. Włącz sobie jakiegoś Game boostera, czy graj na mniejszej rozdzielczości. Ogólnie to masz nauczkę - kto mądry wali w szybę od laptopa? 

Poza tym na laptopach się ciężko gra we wszelakie gry, polecam zainwestować w stacjonarkę - 1000 - 1500 zł i można bez problemowo grać w ligę.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...