Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ekko czy Lee Sin?

BógTejGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie lepszy jest Ekko. Dobrze radzi sobie na midzie z innymi przeciwnikami, ma genialnego stuna (W), oraz może z łatwością doskoczyć do przeciwnika (E) zadając przy tym duże obrażenia. Ponadto jego skille spowalniają, co sprawdza się w team fightach. Jest też świetny na jungle, bez problemowo gankuje i ją robi.

Co do Le Sina na liniach nie radzi sobie tak dobrze jak Ekko, według mnie dobry jest jedynie w lesie. Jego ult jest bardzo użyteczny, w dodatku ta tarcza też się świetnie sprawdza. Obydwie te postacie są dobre, zależy od Twojego wyboru. ­

Opublikowano

No to Ekko na jungli też się bardzo dobrze sprawdza, dobry jest w gankach, do tego ten stun. Sporo bije i potrafi sam carrować gierke. ­(nawet gdy masz raki w teamie)

Opublikowano

Dla mnie lee ponieważ jest strasznie mobilną postacią ogarnięty lee potrafi wygrać grę,jest bardzo silny na początku i to ten początek decyduje czy będziesz coś robił tym lee czy nie 

Opublikowano

Zależy, musiałbyś pograć Ekko i Lee i samemu stwierdzić czym gra Ci się lepiej. Jeżeli potrafisz Insec'i to Lee będzie lepszy(Q-Ward-W-ult Combo / ward-W-E-R-Q itd). Jeżeli zależy Ci na 2 sekundowym stunie, zadawaniu dmg i uciekaniu od śmierci to Ekko. Osobiście wole Ekko bo moge sie nim pobawić, czuje sie lepiej gdy gram jungleinio pod AP ale to tylko mój gust :P.  Trudno tak doradzać kto lepszy, ktos Ci powie bierz Ekko, jeszcze inny, że lee. Ja ci natomiast powiem, pożycz od kogoś konto z tymi champami i sam sprawdź w czym sie lepiej czujesz. Teraz nie można krasc kont jak kiedyś więc wydaje mis ie, że nie bedzie problemem załatwić sobie passy do takiego konta :).

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Myślę że łatwiej kerować gierki lee sinem zawsze możesz puść pod ofensywny build i pozamiatać, jednak ekko pod ap jest o wiele lepszy w late game, więc coś za coś :) ­

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...