Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plyta glowna

Feniks Sm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam plyte glowna ostatno przestala ragowac sama sie wlacza i nie pokazuje obrazu wiem ze dziala bo wiatraki wszystko smiga plyta wykonuje szereg pipniec i nadal chodzi ktos doradzi o co kaman?

Opublikowano

Nie rozumiem. Skoro się włącza i nawet chodzi, to w czym problem? Na czym polega ten brak reakcji? I jaki to jest ten "szereg pipnięć" (jest to kod błędu)?

I podaj do cholery specyfikację całego sprzętu.

ㅈㅈ.

Opublikowano

do cholery chodzi mi o to ze po podlaczeniu monitora do plyty zasilacza i kosci plyta sie wlacza kilka razy piknie i caly czas chodzi ale nie widac obrazu ani na zintegrowanej karcie graficznej ani zewnetrznej plyta to lenovo think centre 57 na socket 775 sloty na kosci ddr2 posiadam 2 kosci dd2 kingsona zasilacz fell 350w i nie wiem czemu mi nie dziala jak dzwonilem to mowili ze musi byc sprawna bo pika ale nie widac obrazu a pozatym sama sie wlacza po podlaczeniu zasilacza do pradu i tak podlaczam monitor do pradu!!

Opublikowano

Wyżej ci napisałem, że te piknięcia to nie żadne "widzi mi się" producenta, że "o, ta płyta piknie tak, a ta inaczej". To są kody błędów, napisz, jakie są to piknięcia (np. krótki, krótki, długi, krótki).

ㅈㅈ.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...