Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Oddzielenie News od tego servera metina.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xPpLoT2.png

CkT299W.png

Witam, jako iż nie każdy jest zainteresowany grą na tym serverze, ba, nie każdy gra w metina, to proponuję albo usunąć z najświeższych newsów informację o tym serverze, albo stworzyć kolejną zakładkę, tak jak to zrobiliście dla MPC News.

Ogólnie według mnie, to trochę za przeproszeniem popieprzone, bo Makin doda istotny news dot. forum, który z przyjemnością bym przeczytał, kto wie, może jakiś kolejny konkurs, ok. A tu po godzinie ktoś znów doda news z tego metina, że dodał psu dodatkowe 10 do ataku, no i już mogę np. przegapić news, bo nie patrzę codziennie na ten dział, chyba, że rzuci mi się coś w oczy jak idę do pogaduszek. No i jak jest taki news z konkursem, to zaś mam mniej czasu, bo później go zauważę.

Ogólnie patrząc, lepiej nawet by było jak by połączyć news z mpc news, niż news z metinem, bo to forum jednak nie jest gry metina, tylko forum wielu gier.

To tylko taka propozycja. Hejty proszę uzasadniać :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Póki co dużo się nie dzieje w newsach dotyczących forum, ale imo powinna być stworzona nowa "linjka", szczególnie że dział Antarisa znajduje się prawie na samej górze forum.

Tak.­

Opublikowano

S3eviPY.png

Mi konkretnie też chodzi o to, ponieważ ja oczekuję tych zmian i to dużych i tych małych, oczekując na newsy, które zapowiedział TCQ :D

A póki co widzę tylko ten server, a mam wrażenie, że za parę dni, to tło forum się zmieni w barwy tego servera, oraz aby się zarejestrować, trzeba będzie jeszcze zaznaczyć "Zapoznałem się z prezentacją servera Antaria i oznajmiam, że jestem zainteresowany grą na serverze"

s1PHrlG.png

MPC Hejter Team Leader

Arcymistrz
Opublikowano

"Newsy z życia forum" - sama nazwa świadczy, że ta tabelka nie ogranicza się tylko do tego działu. Były odnośniki do produkcji MNT, będzie i Metin. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...