Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Farmić w Aion 4.8?

ponurakcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo mam kleryka 45 lvl i gdzie mógłbym farmić głównie chodzi o kase bo expa dostane więcej z misji niż z mobków.

Proszę o szybką odpowiedź ;)

Czasami aby sie podnieść, trzeba nisko upaść :)

Opublikowano

Najlepiej jakbyś się nie przejmował kasą i leciał do 65 lvla. Eq czy jakieś poty powinieneś dostawać z questów w większości jeżeli tego Ci brakuje. W międzyczasie możesz rozwijać jeden z craftów, alchemia i gotowanie są w miare dochodowe na ekspercie/masterze tylko wczesniej trzeba zainwestować trochę kinah :)

Chodzi o to, że na wyższym lvlu łatwiej się zdobywa kinah niż na twoim :)

Opublikowano

Najlepiej jakbyś się nie przejmował kasą i leciał do 65 lvla. Eq czy jakieś poty powinieneś dostawać z questów w większości jeżeli tego Ci brakuje. W międzyczasie możesz rozwijać jeden z craftów, alchemia i gotowanie są w miare dochodowe na ekspercie/masterze tylko wczesniej trzeba zainwestować trochę kinah :)

Chodzi o to, że na wyższym lvlu łatwiej się zdobywa kinah niż na twoim :)

A skąd brać materiały na alchemie. aktualnie zakolem sie expieniem małych lvl. Mój aktualny set to delfina patrolu z tego co widzę starczy mi na jeszcze minimum 10 lvl :)

Czasami aby sie podnieść, trzeba nisko upaść :)

Opublikowano

Do 400 poziomu craftu masz misję od npcka i kupujesz u npc materiały. Na początku wszystko jest w miarę tanie, potem jednak trzeba trochę kinah dorzucić. Eq nie masz sie co przejmować, naprawdę, bo jeszcze z 5x do 65 lvla zmieniasz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To ja się tu jeszcze podepnę.

Mam ten 65 lvl,wszystko cacy,ale jest jeden mały problem.Brak Kinahów.A co za tym idzie,

brak kamyczków,żeby wyenchantować mój przyszły set za BM.

Robiłbym instancję... tylko jak tu coś normalnie zrobić jak się ma jakiś marny set na 56lvl ?

W sumie to piszą mi,że ten set za BM to też nie jest jakiś fajny,ale wole się nie dobijać :E

Moglibyście mi dać jakieś tipy ? Poza Instancjami i Craftingiem.

Aktualnie mam te 200 milionów kinah i myślałem,że to będzie łatwo sobie te +10 zrobić.

No ale jak ja zacząłem enchantować broń...no to po prostu uznałem,że mam o jedno zero za mało :X

Opublikowano

Nie enchantuj setu za bmy...No co ty, szkoda kasy :) Enchantuje się to, co jest twoim endgame, czyli broń (dobrze też ulepszyć tarczę, bo więcej dmg blokuje) i set oficerski. Na pve + w secie to już w ogóle nie jest potrzebny, tylko w broni.

Co możesz robić na tym lvl? DP ,BT, od 57 lvl TFa (tutaj leci sporo rzeczy, ktore można przerobić na enchanty)

Jak masz jakąś grupę znajomych to chaos rifty.

Może jeszcze namedy (http://www.mpcforum.pl/topic/1473554-mini-tut-named-mobs-w-vengar-asmo/), ale tam dużo osób kampi.

Opublikowano

Eh..Na te Chaos Rifty to legionami chodzą i kto więcej wydepsi to ma loot z moba -,-

Może to czas do jakiegoś legionu wstąpić :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...