Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# a nowa opcja reportowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wprowadzili taką opcję, to pewnie przy okazji będzie jakiś rodzaj sprawdzania tego(nagrania z gier czy może coś). Więc tak, bo narazie nie mają nawet jak sprawdzić czy ktoś ma cheaty.

Opublikowano

Jak wprowadzili taką opcję, to pewnie przy okazji będzie jakiś rodzaj sprawdzania tego(nagrania z gier czy może coś). Więc tak, bo narazie nie mają nawet jak sprawdzić czy ktoś ma cheaty.

No tak... bo przeciez logi nic nie mowia, smiech na sali.

@topic

Bedzie wiecej banow niz kiedykolwiek.

Humanizery tu beda odgrywac najwieksza role.

eSwH2k3.png

Opublikowano

W każdej grze gdzie ktoś osiągnie staty na zasadzie 10/1 itp. będą w ramach zawiści reportować za cheaty więc pewnie riot będzie miał dziennie z milion reportów o cheaty.

Opublikowano

No dokładnie. Jak Ci typ odróżni smurfa 10/0 Lee Sin od Lee Sinka 10/0 na EzEvade (bardziej ludzkie Evade)? Bo na kocią łapę go nie zbanują bo "report".

Logom nie ufam, że przez to banują. Ja dostałem może i 3 bany ale jeden po 2 latach (obviously as fk) a potem to samo + jakieś Kha exploity.

Opublikowano

No dokładnie. Jak Ci typ odróżni smurfa 10/0 Lee Sin od Lee Sinka 10/0 na EzEvade (bardziej ludzkie Evade)? Bo na kocią łapę go nie zbanują bo "report".

Logom nie ufam, że przez to banują. Ja dostałem może i 3 bany ale jeden po 2 latach (obviously as fk) a potem to samo + jakieś Kha exploity.

A przez co ostatnio byla fala banow? Przez co doszlo tyle humanizerow? Przez co zostaly nieco zmodyfikowane evade w L#?

Oni nie moga banowac na zasadzie filmikow, oni nie banuja za "podejrzewanie" delikwenta o uzywanie skryptow, tylko delikwenta ktory uzywa skryptow, tak przynajmniej powinno byc, chociaz ostatnimi czasy, mysle ze dziala to zupelnie odwrotne -Ban na koncie Susheia.

Nie zmienia to jednak faktu, ze ostatnimi czasy zostalo zbanowanych wiele kont, na podstawie logow, oraz stalego algorytmu orbwalkera jak i ogromnej ilosci klikniec na sekunde.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...