Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dostałem bana około 25 sierpnia na 14 dni to dostane nagrody za ten sezon?

Miałem bana około 7 dni i mnie odbanowali wtedy bo weszło info, że jak ktoś od tego czasu dostanie bana to nie ma nagród a gdzieś czytałem, że jak ktoś dostał bana do 3 miesiecy przed rozdaniem nagród to nie dostanie nagród

Jak jest?  :((

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja dostane nagrody, ale moim zdaniem to zalosne . BO za flame dostajesz ograniczenia czatu i ban na gry. A na nagrody pracowales caly sezon. Czyli dostales bany na gry i teraz poprawka. Wiem ze glupie porownanie, ale to tak jakby kazdy wiezien ktory siedzial np 5lat +  , tak za nic musial po 5latach znow isc za to samo odsiedziec 2lata. NIe rozumiem systemu karania kilkuktornie za jedna rzecz

Opublikowano

Nie jest tak jak mówisz - jeżeli dostałeś bana OD PATCHA 5.18 czyli jakiś miesiąc/dwa temu

To jak w końcu dostanę te nagrody?

Patch 5.18 był miecha temu a ja dostałem bana 2 miesiące temu z hakiem.

Opublikowano

Aha, myślałem, że dopiero co dostałeś tego bana - jak chcesz, to sobie sam policz - jeżeli dostałeś bana przed patchem 5.18 to prawdopodobnie dostaniesz nagrody, jeżeli nie - to pewnie nie dostaniesz, nie wiem jak kwestia wyglada, gdy miales bana podczas gdy patch wychodzil (np dostales bana, tydzien potem byl patch i tydzien po tym unbana) - ale wydaje mi sie, ze wtedy tez NIE dostaniesz.

3) Players that have received game bans for player behavior (verbal or gameplay toxicity) will not receive ranked rewards UNLESS they have had no punishments for AT LEAST 3 MONTHS up to the End of Season

Opublikowano

Aha, myślałem, że dopiero co dostałeś tego bana - jak chcesz, to sobie sam policz - jeżeli dostałeś bana przed patchem 5.18 to prawdopodobnie dostaniesz nagrody, jeżeli nie - to pewnie nie dostaniesz, nie wiem jak kwestia wyglada, gdy miales bana podczas gdy patch wychodzil (np dostales bana, tydzien potem byl patch i tydzien po tym unbana) - ale wydaje mi sie, ze wtedy tez NIE dostaniesz.

Dostałem bana na 14 dni lecz po połowie tego bana wyszedł patch i dostałem ub po 7 dniach(nie miałem bana podczas patcha 5.18 bo mi go anulowali od razu jak wszedł patch)

Może jednak dostane te nagrody :v

@Edit up no to jednak nie dostane bo koniec jest 11 listopada, a 3 miechy do tyłu to 11 sierpień a ja dostałem bana 25 sierpnia pozdro :v

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana 7/14 dni w ciagu ostatnich 3 miesięcy - nie dostajesz nagród.

Jeżeli dostałeś chat restrict / ban restrict do konca sezonu musisz to zbic - dostajesz nagrody

tyle.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...