Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy projekt serwera Metin2 w świecie Minecrafta wypali?

macius15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@macius15

Ale pomysł nie zawsze może wypalić, jeżeli masz już gotowe pliki to śmiało, otwórz serwer i zobaczysz czy przyciągnie uwagę graczy, a to że ty myślisz już od 2 tygodni to nic nie da, bo plany zawsze będą planami i bardzo trudno je zrealizować.

Osobiście jeżeli to miałby być tylko serwer z questami z metina to serwer byłby nudny, bo to tylko rp z questami i może odrobinę pvp, nic więcej, dodaj coś oryginalnego.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

ogólnie to jakiś dobry rpg by się przydał, nie musi to być metin, lepiej wykorzystać wbudowane atrybuty minecrafta niż kombinować i tworzyć niewiadomoco. (zombi udający goblina? niee..)

jeśli serwer będzie ogarnięty, będą grać na nim ogarnięci gracze, a to już tworzy atmosfere i oto chodzi.

nie twórzcie na przekór rzeczywistości jakiegoś cotojest, chyba że sami będziecie tam grać.

no ale zapytajcie siebie, zagralibyście na takim serwerze? na pewno?

metin to metin i niech tak zostanie, chyba że zrobicie mini gre metin2.. to wtedy sytuacja wyglądała by inaczej.

no cóż, dużo kwitnących pomysłów życzę.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Czy ja wiem ...

To taki bardziej dla mega fanów metina a zarazem minecrafta . Takich jest mało no ale cóż czemu by nie ..

Tylko  ze jak już chcecie takie coś robić to napiszcie swoje pluginy i postarajcie sie nad fabułą :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje się to ciekawą opcją nie ma co ukrywać. Osobiście w metina miałem okazje zagrać tylko chwilę, nie mam zielonego pojęcia na czym dokładnie polega tam rozgrywka. Myślę że jest to dobra opcja dla graczy minecraft'a chcących conieco zapoznać sie z METIN'em :)

cccae149d21a4.png

Już w krótce!

Wszelkie prawa zastrzeżone! 2015r. ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...