Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poroblem z Robocraft! Podczas uruchamiania!

kuba9992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem z Robocraft po kilku sekundach po włączeniu wyskakuje Robocraft.exe nie odpowiada!!!

Prosił bym o szybką pomoc!!!!
Z góry dziękuje ;)

Więcej info pisac komentarze  ;) 

Opublikowano

Od kiedy problem występuje? Przeszedłeś proces reinstalacji gry? Mam nadzieję, że nie mieszałeś nic w plikach gry, jeśli tak to zrób reinstall i napisz czy coś się zmieniło. Dodatkowo, Twój komputer spełnia wszystkie wymagania? W niektórych grach występuje właśnie ten problem, kiedy jest coś ze sprzętem bądź nie spełniasz wymagań systemowych gry.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Komputer nowy wiec nie powinno sie nic z nim dziac i na Lolu mam 300 fps wiec jest ok. Dziś moglem wbic po jakims update czy cos na steam i wtedy bylo tez ok. A potem już nie i nwm co moze być spowodowane i nic w plikach nie robilem. Wczoraj i dziś to samo chciaż jak wspomnialem dzis na 2h wbilem i bylo ok.

Opublikowano

To może komputer był za bardzo obciążony? Przeskanuj go, bo może (w co wątpie, bo mało kiedy się takie coś dzieje) to wina jakiegoś malware. Nie ściagałeś nic co mogłoby wpłynąć w jakikolwiek sposób na działanie gry?

Być może update jakiś bug wywołał. Tak jak już napisałem - zrób reinstall i napisz czy przyniosło to jakiś efekt.

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...