Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shift i ctrl nie działa

lewy1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam proszę o pomoc MAM PROBLEM Z 2 przyciskami w grze SHIFT i LEWY CTRL. Wiec od nowa zrobilem ostatnio format komputera i postanowilem od razu zainstalowac cs GO. Ladnie sie zainstalowal, wchodze do gry i patrze nie dziala SHIFT I CTRL - w sytuacji kiedy chce chodzic cicho na SHIFCIE a kucnac na CTRL jest poprostu zero reakcji. A z kolei gdy naciskam w grze skrot SHIFT + TAB dziala normalnie takze dziala wszedzie po za grą. Kiedy w grze chce cos napisac na say z duzej litery naciskajac SHIFT to też działa a jak juz znowu daje zeby cicho chodzic juz nie dziala. W opcjach moge podmienic shift na inny przycisk a gdy chce podmienic inny przycisk na shift nie podmienia tak samo jest z lewym ctrl a prawy dziala w grze nawet moge kucnac prawym ctrl a lewym juz nie moge. Probowalem jeszcze robic reinstalla cs go skasowalem nawet wszystkie pliki csgo(usunolem lokalne pliki). W configcie sprawdzalem wszystko jest dobrze nawet probowalem pobrac inny cfg i tez nie pomoglo. Sprawdzałem spujnosc plikow i pobralo tam jakiegos directa ale to nic nie dalo. Podmienialem klawiature na inna i tez nic. 

PROSZE O POMOC i sensowne podpowiedzi. Jesli ktos ma jakis dobry pomysl to prosze o pomoc :(((

Nie pisac glupich kom to ustaw sobie na inny klawisz.

Opublikowano

Otworzyłem caly config za pomoca notatnika i tam wszystko grało, bindy na shift i ctrl ktore nie dzialaja sa dobrze wpisane. 

usuń wszystkie cfg i spróbuj na czystym ustawić sobie shift i ctrl.

zrobiłem w ten sposób: 

steam->pliki lokalne->przegladaj pliki lokalne->csgo-> i cfg skasowałem. Włączyłem csgo i w ustawieniach próbowałem zmienić shift i też nie wykryło dalej tak samo. O to ci chodzilo ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...