Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Czy na kluczu RU jest język polski? nie dostanę bana?

Salin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie w związku z wyprzedażą steama na  G2A pojawiły się rosyjskie gifty za cenę ok. 80zł. Teraz zastanawia mnie, czy jeśli aktywuje taki gift przez proxy, to czy będę mieć:

• Możliwość grania po Polsku
  • Możliwość grania Online i podczas łączenia się z serwerami pochodzenie mojego klucza nie będzie sprawdzane, co się sprowadza do tego, że będę mógł grać na serwerach bazujących na pingu (serwery EU).

Każdą sensowną odpowiedź nagradzam +

Opublikowano

Tak, język polski znajduje się w każdej wersji GTA V. Co do drugiego pytania to nie jestem pewien, ale nie powinieneś mieć problemów z kluczem. Kupujesz grę na Steam? Jeśli tak to jedyne problemy jakie napotkasz będą związane z tą platformą, bo klucz, który otrzymasz po pobraniu gry nie będzie zarejestrowany na żaden z krajów i z łatwością powinieneś aktywować go w RGSC.

Opublikowano

@QuarK Właśnie dużo tutaj zależy od tego jak działa R*, bo wiem, że steam klucza mi wywalić nie powinien. Bardziej się obawiam tego, że nie będę mógł grać ze znajomymi na online. Oczywiście mogę też kupić polski klucz, no ale dużo bardziej opłacalny jest klucz ruski. Jakaś rada?

Opublikowano

Klucze RGSC nie mają ograniczeń regionalnych, więc jedynym problemem będzie Steam. GTA:O połączy Cię z najlepszym serwerem (najmniejszy ping, gracze +/- na tym samym poziomie), więc z tym też nie będzie kłopotów. ­Granie ze znajomymi też powinno być możliwe. Problemów nie powinno być, ale jeśli chcesz być spokojny to jednak radziłbym kupić polski klucz. :)

Opublikowano

Czasami Steam ponoć blokuje konta, które nadużywają tego typu ominięć blokad regionalnych. Bądź co bądź to jest oszustwo. Lepiej uważaj, kupno klucza EU byłoby najlepszym wyjściem.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...