Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa i tryb dla serwera Minecraft.

enduro.

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb dla serwera?

• Survival + gildie
      1
    • Skyblock
      4
    • Hardcore
      5
    • Easy hardcore
      2
    • Easy survival
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

tworzymy serwer Minecraft, i tutaj mamy do was kilka pytań. Jaki tryb byście wybrali i jaką nazwę dla serwera. Szukamy nazwy dla naszego serwera, ponieważ myślimy  i mamy duży problem. Za każdą dobrą odpowiedz Like.

Pozdrawiam enduro. 

Opublikowano

­Jeśli już z tym macie problem to nie wiem czy jest sens robienia serwera. Dobrze byłoby aby nazwa kojarzyła się z jedną rzeczą, która będzie motywem przewodnim waszego serwera. Ale to wy, tylko i wyłącznie wy, musicie ustalić co będzie motywem przewodnim, bo to wy siebie znacie najlepiej, do tego z pewnością widzicie lub znacie konkurentów. Musicie wpaść z czymś czego nie było lub z czymś lepszym pod różnymi względami.

Nie zlecajcie wybierania nazw serwera komuś z forum, bo może okazac się to niewypałem, szczególnie że nie jest to łatwy proces i nie może być to przypadkowe. Na to składa się wiele rzeczy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

To jest takie robienie serwera na siłę - "bo chcę!".

Czy jest sens robienia czegoś takiego? Nie.

Skoro nie potraficie wybrać trybu i nazwy serwera to po co robić serwer?

Macie jakieś 2-3% szansy na rozkręcenie serwera "na siłę".

Nie lepiej zrobić jakiś porządny2  serwer z porządną2  nazwą?

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Ja w tej ankiecie nie będę nic klikać. Wolałbym inny tryb serwera jakiś odmienny wymyśl coś sam może komuś się spodoba powodzenia w prowadzeniu serwera :)

Opublikowano

Cześć,

tworzymy serwer Minecraft, i tutaj mamy do was kilka pytań. Jaki tryb byście wybrali i jaką nazwę dla serwera. Szukamy nazwy dla naszego serwera, ponieważ myślimy  i mamy duży problem. Za każdą dobrą odpowiedz Like.

Pozdrawiam enduro. 

Tworzysz swój serwer i Ty powinieneś wiedzieć jaki tryb zrobić, co dodać żeby graczy zachęcić..\

Nazwa gra tylko kilka % roli, ważne żeby była krótka i łatwo ją można było zapamiętać.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tryb, to polecam do zrobienia porządnego SkyBlocka z pełną ilością i ciekawym rozbudowanym systemem autorskich zadań na serwer lub Hardcore. Co do wymyślenia nazwy dla serwera, to nazwa powinna być oryginalna, więc dlatego sami powinniście ją wymyślić. ;) Kierujcie się najlepiej angielskimi słówkami do wymyślenia nazwy dla serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...