Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Tech Bloody v8m Blokada

bartolonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio z kolegą zakupiliśmy myszki :4Tech Bloody v8m Wszytko było ok, odblokowałem core3/4 nie ważne jak... Kolega korzystał z triala. Lecz podczas przełączania z Core 3 na Core 4  ładowanie zacięło się. Nic się nie dało zrobić a myszka zgasła i się nie uruchomiła. Myszka teraz wgl. nie reaguje. Nie włącza się. Pewnie zablokowała się od środka. I tutaj pytanie...

Czy istnieje możliwość , aby tą myszkę odblokować ?

Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Właśnie kolega nic nie grzebał... w tym jest cały problem... W jego myszce nic nie było ruszane i to ona zacięła się zmianie z core3 na core4

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Serwis powinien wgrać od nowa soft myszki bez problemu, czasem się zawiesi jak odłączy w czasie programowania itp. Mi zajmuje kilka minut wgranie oryginalnego softu do myszki w wypadku padu. 

Jeśli jednak odkryją że ktoś grzebał w myszce odblokowując core  programowo za usługę trzeba będzie zapłacić ponad połowę wartości myszki i straci się gwarancję. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...