Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream - na co zwrócić uwagę?

Bosmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałbym zacząć streamować cs go i na co muszę zwracać uwagę?

Komputer będę kupował za nie długo (około 3k).

Mam internet 50mb/s a upload 7mb/s czy dało by rade na tym streamować czy za słaby internet? 

Z góry dzieki :)

@edit 

Jeżeli zły dział to proszę przenieść :)

Opublikowano

Net raczej masz dobry. Lecz ja bym zagadał do dostawcy o zwiekszenie uploadu (niektorzy robia to za darmo do ilus mb).

A co do tego: "Chciałbym zacząć streamować cs go i na co muszę zwracać uwagę?"

Chodzi ci o to jak masz strzelać czy jak banować ludzi na stream bo nie rozumiem :)

Opublikowano

Net raczej masz dobry. Lecz ja bym zagadał do dostawcy o zwiekszenie uploadu (niektorzy robia to za darmo do ilus mb).

A co do tego: "Chciałbym zacząć streamować cs go i na co muszę zwracać uwagę?"

Chodzi ci o to jak masz strzelać czy jak banować ludzi na stream bo nie rozumiem :)

Strzelać umiem bo globusa mam :D Bardziej chodzi mi o ogarnięcie tych programów do streamowania 

Neta mam przez swiatłowody czy coś takiego. Ping mam zazwyczaj niski :D

Postaram się jakoś do dostawcy zadzwonić i ogarnąć :D

Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngBosmeister internet na stream jest ok (720p w standardach googla to do 5mb/s, więcej to 1080p). Obejrzyj program OBS, bardzo ładny i funkcjonalny. Musisz ogarnąć dobrą platformę, czyli youtube/twitch/hitbox. Poustawiać te wszystkie rzeczy i sprawdzać czy cię słychać, jakość transmisji i jej prędkość (OBS prawy dolny róg).

aw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...