Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potwierdzenie rejestracji nie przychodzi na Terios.pl

MichAaa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mianowicie wczoraj chciałem zalożyć konto na Terios.pl, pobrałem gre i wszystka ładnie tylko jeden problem e-mail potwierdzający rejestracje nie przychodzi, próbowałem na 3 róznych pocztach i dalej nic. Niewiem czy ten server ma jakies bugi czy jest może wyłączony, prosze o pomoc !

Opublikowano

Witam mam problem, mianowicie wczoraj chciałem zalożyć konto na Terios.pl, pobrałem gre i wszystka ładnie tylko jeden problem e-mail potwierdzający rejestracje nie przychodzi, próbowałem na 3 róznych pocztach i dalej nic. Niewiem czy ten server ma jakies bugi czy jest może wyłączony, prosze o pomoc !

Administracja na tym serwerze niczym się nie zajmuje zostałem okradziony przez TUT unmins we wakacje pod koniec sierpnia na 100zł psc i 2kkkk więc odradzam grania tam jakiegokolwiek.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMichAaa12

Ten serwer przecież upadł.

Tzn działa ale jest tam garstka ludzi. Nic już tam praktycznie nie działa ;)

Grałem długi czas tam dlatego wiem. (Miał być update, cała cebula uwierzyła i dalej tam siedzą xD)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

A szkoda, bo temu serwerowi nie był potrzebny rework tylko zainteresowanie administracji i naprawa kilku bugów. No ale jak to u nich woleli olać i sprzedać. Ciekawe co teraz wyjdzie.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Nie ma co próbować. Każdy serwer teraz upada. Powstają nowe gówna typu Ascarial, które nie mają prawa bytu na dłużej niż tydzień - dwa.

giphy.gif

Kocur™

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server jest bardzo nowoczesny na rok 2015 wszystkie nowości które powstaly przez 3/4 lata na każdym z seerverów zostały w nim umieszczone. Jasne że Pandora - stary Xenox lub Virtual to były servery których nic już nie przebije ponieważ w prostocie był ten klimat.Nowy Terios wydaje się trochę przesadzony moim skromym zdaniem stwierdzam że te całe szarfy/pasy są nie potrzebne w MT2 a klasyczny interfejs ekwipunku byłby jak najbardziej na miejscu, fajnie by było gdyby nie była to kolejna invoria.Napewno wbije na server mam nadzieje że będzie sporo eventów np: w jeden tydzień ZuO w kolejnym OX i tak co tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...