Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi a poziom

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie które rangi zaczynają trzymać poziom? Nie chcę tu obrażać silverów bo nawet tam znajdzie się osoba która potrafi grać i trzymać kulturę. Ja jestem w szeryfku i o dziwo nadal ludzie mają ci e w dupie nie podają infa a jeśli coś źle zagrasz to noob f**k mom itp. Rzadko trafiają mi sie ludzie gdzie miło sie gra nawet gdy przegrywamy. Ja zawsze staram się dawać info trzymać kulturę i pogratulować przrciwnikowi gdy np. Zrobił 4k deaglem. A jak miewa się sytuacja u was? Czyżby gatunek homo kulturalus gamerus jest na wymarciu :P?

Opublikowano

Od dawna na mmach poziomu nie ma :D a wyzwiska za  zjebanie akcji byly zawsze nawet za czasów 1.6 :D.U mnie wyglada tak pistolety zabijam 1 moj team pada 0 infa próbuje odbijac bsa przegrywam pistolety wychodze z meczu czekam 30 min i czekam na moj team az bedzie cala 5 : - ).Mecz  w ktorym spotkasz sie z gratulacjami jak zrobic 4k z deagla czy z czegos innego graniczy sie z cudem zazwyczaj po zrobieniu takiego pisza gg cheats off faggot albo inne teksty :D poziom mmow jest taki super ze jak zrobisz 10/0 to masz easy wina nawet wysilac sie nie trzeba bo przeciwnicy sie poddaja potem zabijaja sie na respie jeden dostaje bana drugi wychodzi z meczu az zostaje 2 graczy i 3 boty :D jeszcze nie zapomnijmy o "-rep cheater" 

Opublikowano

Moim zdaniem nie znajdziesz tak takiego poziomu. Czy to silver, czy LEM czy GL to ludzie Ci sami. Prędzej bym stawiał na inne serwery. Mi się bardzo dobrze gra z Niemcami, Szwedami... Oni trzymają jakoś poziom jeśli chodzi o kulturę. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Poziom zostal obnizony w luj ale to kazdy wie.Jestem w MGE a gdy bylem kiedys w goldzie czuje jak by nie bylo zadnej zmiany nadal trafiaja sie gracze bez jezyka oraz gracze o duzej toksycznosci. Najczesciej sa to na wlasnym doswiadczeniu jakies polskie gimbusy oraz ruscy. Polskie dzieciaki sapią sie o wszystko co robisz mimo tego ze otwierasz tabele a ruscy czepiaja sie narodu jak zobacza naklejke czy podpis virtus pro oraz 1 akcja nieudana w twoim wykonaniu i dostajesz kicka co z tego ze ich kerujesz :D . To jest jedna wielka ruletka raz masz warzywa ktore daja info raz masz gluchonieme ziemniaki a raz ogarniety team z ktorym mozna i pogadac o czyms innym niz cs i danym meczu.

Opublikowano

­

Od dawna na mmach poziomu nie ma :D a wyzwiska za  zjebanie akcji byly zawsze nawet za czasów 1.6 :D.U mnie wyglada tak pistolety zabijam 1 moj team pada 0 infa próbuje odbijac bsa przegrywam pistolety wychodze z meczu czekam 30 min i czekam na moj team az bedzie cala 5 : - ).Mecz  w ktorym spotkasz sie z gratulacjami jak zrobic 4k z deagla czy z czegos innego graniczy sie z cudem zazwyczaj po zrobieniu takiego pisza gg cheats off faggot albo inne teksty :D poziom mmow jest taki super ze jak zrobisz 10/0 to masz easy wina nawet wysilac sie nie trzeba bo przeciwnicy sie poddaja potem zabijaja sie na respie jeden dostaje bana drugi wychodzi z meczu az zostaje 2 graczy i 3 boty :D jeszcze nie zapomnijmy o "-rep cheater" 

To gratuluję, że wychodzisz z meczu po 1 rundzie. Kolejny dzieciak.

Ranga nie gra, byłem w silverze/goldzie to trafiałem na team, gdzie wszyscy podawali sobie dokładne info, jestem w skrzyżowanych i też dalej tak jest. Oczywiście tylko w 1/10 meczy, ale zawsze coś. Zresztą, nawet jak grałem w 5 ostatnio to nie podawali info, więc...

tenor.gif

Opublikowano

Moim zdaniem nie znajdziesz tak takiego poziomu. Czy to silver, czy LEM czy GL to ludzie Ci sami. Prędzej bym stawiał na inne serwery. Mi się bardzo dobrze gra z Niemcami, Szwedami... Oni trzymają jakoś poziom jeśli chodzi o kulturę. 

No z tym masz racje ze wiekszy poziom jest na serverach niz na mmach :D.Z niemcami szwedami i czechami sie z latwoscią mozesz dogadać nawet jak robisz bledy po angielsku a taki angol odrazu bedzie ci mowil RIP ENGLISH :D.

­

To gratuluję, że wychodzisz z meczu po 1 rundzie. Kolejny dzieciak.

Ranga nie gra, byłem w silverze/goldzie to trafiałem na team, gdzie wszyscy podawali sobie dokładne info, jestem w skrzyżowanych i też dalej tak jest. Oczywiście tylko w 1/10 meczy, ale zawsze coś. Zresztą, nawet jak grałem w 5 ostatnio to nie podawali info, więc...

Ale skoro mi infa nie daja na 1 rundzie to w następnych tez nie beda dawać i sobie tylko czas na nich marnuje wiec przemyśl chwile zanim cos napiszesz :- ).Jestem dzieckiem mam suprema a ty podwojnego :D rip xD.No super grałeś w 5 mma z randomowymi osobami z grupy pasha biceps czy izak tv? 

Opublikowano

A jak grasz przeciwko nim to masz przejebane :D

Opublikowano

­

No z tym masz racje ze wiekszy poziom jest na serverach niz na mmach :D.Z niemcami szwedami i czechami sie z latwoscią mozesz dogadać nawet jak robisz bledy po angielsku a taki angol odrazu bedzie ci mowil RIP ENGLISH :D.

Ale skoro mi infa nie daja na 1 rundzie to w następnych tez nie beda dawać i sobie tylko czas na nich marnuje wiec przemyśl chwile zanim cos napiszesz :- ).Jestem dzieckiem mam suprema a ty podwojnego :D rip xD.No super grałeś w 5 mma z randomowymi osobami z grupy pasha biceps czy izak tv? 

O KU*WA, JESTEŚ ZAJE*ISTY, BO MASZ WYŻSZĄ RANGĘ W CS'IE xD #topbk Od kiedy ranga w grze świadczy o, hmm... "dorosłości"?

I tak, oczywiście, moim znienawidzonym teamem, który hejtuję jak tylko można jest vp, ale grałem z fanboyami pashy, ok. W przeciwieństwie do Ciebie mam kolegów, z którymi gram w CS'a dla zabawy, a nie, żeby wbić rangę.

tenor.gif

Opublikowano

Ja grając solo mmy zauważyłem takie coś. Kiedy nikt w moim teamie nic nie gada, wygrywamy łatwo i każdy gra swoje. Gorzej jak każdy zacznie gadać już przed grą to wtedy zazwyczaj jakieś gówna są które i tak Cie wyzywają zamiast mówić info czy cokolwiek, oczywiście nie zawsze, ale w większości przypadków ciesze się jak nikt nic z mojego teamu nie gada przed grą. Tak samo ktoś mówił, że nawet jak Cię wyzywają to żeby nie mutować bo info czy coś. Powiem tak, lepiej jest takiego zmutować, grać swoje niż słuchać jakiegoś gówniaka co nie dość że sam nic nie gra, zagłusza grę całą i jeszcze Cie prowokuje.

Opublikowano

Ja staram się dawać info, nawet, jeśli zapomnę, jaka to miejscówka. Zdarzały mi się mecze z angolami, którzy serio ugrywali ze mną mecze, info, pogaduszki, itp., ostatnio trafiłem na pierdolone kebaby, które nie potrafiły trzymać ryja i darły papę coś tam o kebabach, jak grywałem z ruskimi to słyszałem tylko cyka bljać, faking polish, fuk ur mum, raz jeden ziomek od Nas zaczął go przedrzeźniać i w końcu się zamknął śmieć ruski. Czasem masz team, który powie Ci co i jak, a czasem tylko flejm słyszysz, a zero info. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aktualnie nigdzie nie  ma już tak, że jak zagrasz to będzie poziom.

Rok temu w lem+ naprawdę bardzo miło było pograć, a teraz w globalu jest istna dzieciarnia :...

Opublikowano

Wszystko zależy od ludzi na jakich trafisz.

Mi osobiście najlepiej gra się z Niemcami (mają szeryfy), Ruskami (tylko w 30% trafiam na nieogar rusków) lub Anglików/Turków.

Bardzo dobrymi graczami (chociaż mają dziwny akcent i ciężko ich zrozumieć) są Hiszpanie.

A jak cię denerwują ludzie to graj w piątkę :)

Opublikowano

Jeśli chcesz grać z normalnymi ludźmi to stwórz swoją drużynę i po kłopocie. ;>

A co do mojego doświadczenia(+200 wygranych meczy, +400 godzin w cs:go, a nadal tkwię w kałachu, ale jest to spowodowane moim starym kompem, ale jakoś daję radę, przycinki są ale i tak często otwieram :D) to trafiły mi się rusek który był ostatni w tabeli na koniec meczu 4 kile 20(chyba) dedów i miał pretensje do nas że to my "NOOBY" nie umiemy trafić przeciwnika, za każde zginięcie darł ryja żę my go nie kryjemy. I ja się pytam dlaczego tacy ludzie nadal grają w cs'a ? Oczywiście trafiają się naprawdę spoko ludzie którzy pochwalą cię nawet gdy coś zwalisz. Tacy ludzie jak ten rusek nie powinni grać w cs'a. CS:GO to gra taktyczna, gdzie zgranie drużyny jest na wagę złota, nie ma zgrania = nie ma zwycięstwa i dobrej zabawy przy grze. Bo najważniejsze jest w grach to, żeby się dobrze bawić, a nie wyzywać innych ludzi i drzeć mordę.

Opublikowano

Na meczach jest masakra mam to samo co ty 0 info a jak próbowałem ugrać nam runde i mnie zabili to zaczęło się pisanie Noob itp. Ciężko jest trafić na jakiś team ktory daje ci info nie pisze ze jestes noobem itp no chyba ze masz swoj team :) 

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Dziś w nocy byłem 100% przekonany, że pogram na luzie mm'a o 5 rano, ale jednak się pomyliłem. Standardowo cyka bljać, f**k u, itp. ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to, że ludzie na poziomie kałachów zaczynają spierdalać gry, gdzie można wygrać na luzie do zera. Mój team postanowił rushować jako CT na Cache'u TT i skończyło się to tak, że 3 razy się udało, a potem z 9/2 dla Nas zrobiło się 15/15. Jeden p********y rusek obraził się, bo nie dawaliśmy mu bombsajtu B i nie mógł nas kernąć, a padał jak jebane gówno. Dlaczego ludzie tak bardzo chcą pokazać klasę, kiedy jej nie mają?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dziś w nocy byłem 100% przekonany, że pogram na luzie mm'a o 5 rano, ale jednak się pomyliłem. Standardowo cyka bljać, f**k u, itp. ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest to, że ludzie na poziomie kałachów zaczynają spierdalać gry, gdzie można wygrać na luzie do zera. Mój team postanowił rushować jako CT na Cache'u TT i skończyło się to tak, że 3 razy się udało, a potem z 9/2 dla Nas zrobiło się 15/15. Jeden p********y rusek obraził się, bo nie dawaliśmy mu bombsajtu B i nie mógł nas kernąć, a padał jak jebane gówno. Dlaczego ludzie tak bardzo chcą pokazać klasę, kiedy jej nie mają?

Bo naoglądają się majorów i myślą, że grają tak samo.

Opublikowano

dzisiaj graliśmy z @1373230489-U611928.pngGamus na poziomie G4, w teamie mieliśmy gościa który miał skiny za ~400 euro (m9 doppler, ak aquamarine mw bodajże i inne) a prawie zamykał, co prawda ugrał kilka rund, ale i tak grał słabo.

najlepiej jest jak trafisz na rusków w enemy, bo sie drzą cyka blyat i tylko na tym się koncentrują.

ogólnie, grałem z kolegą z DMG w enemy było 4xMGE i 1xMG2, a u nas 1xDMG i 4xG4. wygraliśmy 16-3, bo oni rzucali nade o ściane i zabijali swoich.

więc stawiam, że zaczynają dobrze grać od LEMa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...