Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropła mi skrzynka, sprzedać czy zostawić?

megaziomus2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostaw i poczekaj aż odpowiednio podrożeje. Wielu ludzi tak robi więc obstawiam, że z rok i będzie miała właściwą cenę.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRushAndGoToWin adblock nie ma tutaj żadnego wpływu od wczoraj przez cały dzien mam właczonego twicha i nic nie dropi na każda runde masz jakies 0.015% szams ze ci dropie sam sie zdziwiłem ale jak 800k osob oglada a na cały mecz poleci z 10k paczek

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Teraz cena będzie niska, bo jest dużo tych skrzynek, bo grają tylko cobble, za rok pewnie będzie ze 100 euro, ale i tak lepiej sprzedać teraz (jak będzie po 30/35 euro), bo nie wiadomo co będzie za rok. 

­

Opublikowano

Czym dłużej będziesz ją trzymał tym więcej ona podrożeje, jeśli potrzebujesz teraz pieniędzy-sprzedaj, jeśli Ci się nie pali-trzymaj.

Opublikowano

Jeśli dropnie Ci jeszcze jedna jakaś, to sprzedaj, a drugą otwórz, może Dragon Lora dostaniesz, nigdy nie wiesz, a za Dragon Lora miałbyś ... hm, no dość sporo pieniędzy, aby wyżyć parę lat :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

według mnie lepszym rozwiązaniem jest sprzedać, a najlepszym wytrade'ować. Skrzynek cobble'a będzie coraz więcej i nawet jak cena wzrośnie to i tak będziemy na plusie jak zaczniemy tym handlować. Nie zapomnijmy tez, że już teraz skrzyneczek jest od groma, a co to będzie jak będzie półfinał i finał? w tych meczach wtedy drop skrzynek jest znacznie większy niż normalnie. Jest też sporo drużyn, które lubią grać na cobble'u więc ja bym się zastanawiał czy tak się opłaca czekać. No, ale róbcie jak chcecie. Czekajcie rok i żyjcie w niepewności.  

Teraz tak delikatnym offtopem. Ja sam osobiście wydropiłem kilka skrzynek już w tym turnieju (mam do tego skilla :D). Miałem szczęście, że trafiłem skrzynkę cobble'a w 1 meczu jaki się odbył. Wtedy skrzynka warta była jakieś ~26€. Co zrobiłem? wymieniłem na 2 skiny o wartości 27€, a następnie zostawiłem sobie 20€, a 2 skin wymieniłem na klucze. Dzisiaj wystawiłem na wymianę ten 1 skin i już dostaję oferty typu skrzynka cobble+klucz za mój 1 skin. Niby nic wielkiego, ale ze skrzynki zrobiłem w ciągu 2 dni skrzynkę, klucz i 7€ profitu. Dalej uważam, że nie warto się wymieniać.  Z poprzedniego turnieju miałem problem wymienić skrzynkę na coś wartościowego nie będąc znacznie w plecy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...