Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie macie opinie o Kassadinie?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Jak myślicie ,czy teraz kassadin nadal jest championem który w late może niszczyć ,czy już naprawdę go nieźle zgnoili?

Opublikowano

Osobiście nie gram bo mi sie nie chce. wole pobawić sie kimś z burstem już w early jeżeli chodzi o mida. Widzę go czasem w gierkach, daje rade. Uwielbiałem rzucać silence na champy typu kata starym Kassem, ahh te czasy, no ale jak pisałem. Nie jest jakiś op ale nie jest też niegrywalnym champem. Daje mu okejkę

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Kassadin w late cały czas jest całkiem niezły, po prostu ostatnio rzadziej się nim gra.

Przed 6 jest praktycznie uselles, poza slow'em nie ma żadnego cc.

giphy.gif

Opublikowano

Powiem tyle... Rift walk co 1,5 sekundy w late game robi swoje  :) 

Pomyliło Ci się. Riftwalk jest co 0.8 sekundy przy 40% CDR. A to duża różnica vs 1.5 sekundy.

Opublikowano

Nowy skin jest boski, bierz go i się nie zastanawiaj

Co ma skin do tym, czy gra się daną postacią czy nie ;__;

Nie podobało mi się jak znerfili zasięg jego R-ki, teraz niby dostał buffa na W ale i tak wg mnie może mu brakować trochę damagu w midgame.

Opublikowano

A słyszałem ostatnio o chińskim budowaniu kassadina ,czyli zwiększenie jego skuteczności w mid game ,ale ostatni film jaki znalazłem z tym buildem jest z tamtego roku i tu rodzi się pytanie ,czy to działa ,po zmianie w budowie kielicha?

Opublikowano

W late game niszczy, z lich bane spokojnie zrobi one shota, ult co 1,2 s przy 40% cdr

Nie jest grany glownie przez slabe early i poprostu jest nudna postacia przez polowe gry.

Kassadina polecam pickowac gdy enemy maja sporo ap (-15% magicznego dmg pasyw) i shield z q.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...