Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodanie masowej ilości znajomych na fb

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jedno proste pytanie, a mianowicie gdzie szybko jakoś dodać dużo znajomych na fb? Chodzi mi o takich z innyxh miast czy coś rozumiecie o co chodzi (nie moje glowne konto)

Opublikowano

Jest mnóstwo grup "Add me". Dołączysz do kilkunastu takich grup i szybko możesz zdobyć sporą ilość znajomych.

Najlepiej dołączyć do postu na grupie jakieś zdjęcie zachęcające do wysłania zaproszenia.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Znajdź jakiś rozchwytywany fanpage i zapraszaj wszystkich po kolei (najlepiej z komentarzy). Nie znam innego sposobu, nigdy tego nie praktykowałam ale z tego co widzę, pełno ludzi się udziela i na pewno jakaś część z nich przyjmie zaproszenia.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Znajdź jakiś rozchwytywany fanpage i zapraszaj wszystkich po kolei (najlepiej z komentarzy). Nie znam innego sposobu, nigdy tego nie praktykowałam ale z tego co widzę, pełno ludzi się udziela i na pewno jakaś część z nich przyjmie zaproszenia.

Taki sposób nie jest zbyt dobry, bo można szybko bana wyłapać, jak kilka osób odrzuci zaproszenie. Jedynie wtedy gdy ktoś do nas wysyła zaproszenie, nie ma ryzyka blokady konta (bana można dostać jedynie wtedy gdy zaakceptuje się bardzo dużo zaproszeń w krótkim czasie).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Taki sposób nie jest zbyt dobry, bo można szybko bana wyłapać, jak kilka osób odrzuci zaproszenie. Jedynie wtedy gdy ktoś do nas wysyła zaproszenie, nie ma ryzyka blokady konta (bana można dostać jedynie wtedy gdy zaakceptuje się bardzo dużo zaproszeń w krótkim czasie).

Nie dostanie od razu bana. Będzie musiał najpierw zweryfikować swoich znajomych (dopasować imię i nazwisko do zdjęcia), więc najlepiej systematycznie screenować swoją listę znajomych. :D

­

c:

Opublikowano

Nie dostanie od razu bana. Będzie musiał najpierw zweryfikować swoich znajomych (dopasować imię i nazwisko do zdjęcia), więc najlepiej systematycznie screenować swoją listę znajomych. :D

­

To prawda. Jednak może być problem gdy przy weryfikacji dostanie się zdjęcie gdzieś z głębi galerii znajomego.  :D 

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...