Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy Dreamhack

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 1 pytanie. To jest mój pierwszy dreamhack, który będę oglądał. Z tym wiążę się kilka moich pytań.

1. Czy muszę być przy komputerze aby dostać skrzynkę, czy wystarczy aby sam laptop był włączony ze streamem?

2. Co musi być odpalone aby dostać skrzynki? Sam stream, czy steam z CS:GO również musi być odpalony?

3. Czy jak dropnie taka skrzynka to od razu dostaję ją do inventory?

4. Czy jak mam na tym samym koncie (twitch) włączone 2 streamy (Izak, ESL:CSGO) to zwiększa się moja szansa na drop?

Z góry dziękuję za odpowiedź! :) Poprawną odpowiedź nagrodzę w postaci "Lubię To!"

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Czyli steam może być wyłączony? Sam stream wystarczy? Bo napotkałem się już na różne opinie. Jedni mówią, że steam musi być włączony, a drudzy nie. Dziękuję za odpowiedź i czekam na dalsze wskazówki od innych:)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Czyli steam może być wyłączony? Sam stream wystarczy? Bo napotkałem się już na różne opinie. Jedni mówią, że steam musi być włączony, a drudzy nie. Dziękuję za odpowiedź i czekam na dalsze wskazówki od innych:)

Wystarczy, że masz połączone konto Steam z Twitch i oglądasz live na twitchu. 

­

Opublikowano

A czy jak do  20 listopada mam zablokowany rynek, to może mi dropnąć?

Jasne, że tak. Ważne żebyś oglądał(miał odpalonego streama)+połączył Twitch ze Steam.

Opublikowano

A jak mogę sprzedawać itemy dopiero od 31 października, to czy dropnie mi skrzynka? ( zalogowalem sie z nowego urzadzenia )

Skrzynka może lotnąć  ale selniesz ją dopiero z tą datą

Opublikowano

Pytanie:

Jeżeli stream mi się zaciął(nieskończone ładowanie), to czy nadal może mi dropnąć skrzynka?

(Oglądam na jednej przeglądarce leci non-stop, a na drugiej widzę zatrzymał się stream i nieskończenie się ładuje a w tle obraz z wynikiem np. 4-13 gdy na drugiej przeglądarce jest już 4-15).

2 Konta CS:GO, 2 Konta Twitch, 2 Przeglądarki - Czy jest szansa na 2x drop :) ?

Opublikowano

Pytanie:

Jeżeli stream mi się zaciął(nieskończone ładowanie), to czy nadal może mi dropnąć skrzynka?

(Oglądam na jednej przeglądarce leci non-stop, a na drugiej widzę zatrzymał się stream i nieskończenie się ładuje a w tle obraz z wynikiem np. 4-13 gdy na drugiej przeglądarce jest już 4-15).

2 Konta CS:GO, 2 Konta Twitch, 2 Przeglądarki - Czy jest szansa na 2x drop :) ?

jezeli sie zatnie to nie dropniesz.

majac 2 konta to przeciez oczywiste ze mozesz dropnac skrzynke na oba konta..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...