Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REWORK STRZELCÓW NA PBE RIP QUINN [*]

KampieWszedzie^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież zmiany są ciekawe. Quinn i tak nie jest grywana tak jak inne postacie, więc wyjdzie na plus. Riot nie potrafi reworkować postaci bo robi je zbyt op i potem nerfi, więc zawsze coś xD

Opublikowano

Serio potów nie będzie? z tym to pojechali ostro xD

Usuwają tylko niebieskie, zostaje flask i czerwone potki. 

Cóż, spodziewałem się konkretnych zmian do ADC, a nie do poszczególnych. Ciężkie zmiany do przełknięcia na pierwszy rzut oka, dla mainów ADC będzie zabawnie teraz na linii, zwłaszcza Kog/Cait. MF miała dobry pasyw, teraz chyba już nie będzie tak sprawna, jak była z ex pasywką. Ciekawią mnie najbardziej te specjalizacje, jak będzie się je wybierało i co będą dawały.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wyczuwam drugą dote 2 KAPPA, nie no jak to wejdzie w s6 nie będę grał na moim new acc...., więc bajobajo zmiany BARDZO CIEKAWE, ale namieszają zbyt... nawet graczom z długim stażem jak ja.., a tym bardziej profesjonalistom...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

A ja czekam, ostatnio miały być spoty z healami na topie i bocie i nic takiego na SF nie spotkałem :v... Mam nadzieje, że Rito zapewni mi więcej zabawy na bocie w tym sezonie.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

LEL :D Jasiu mamy nowy przedmiot który będzie OP :D

będziemy mogli sobie zmienić runki xDDDD więcej AD dla Yasuo :D !...

bo już nie potrzeba tych 10% krytów z runek aby dostać 100% 

przynajmniej nie będzie potrzeba o ile statystyki przedmitów które dodadzą się nie zmienią...

milej będzie wystartować z większym ad i lf jednak myślę że znowu zepsują co nieco grę

i będą przez cały sezon naprawiać... ale cóż... całe szczęście nie ja będę naprawiał

brak zbalansowania w grze więc na obecną chwilę mi to odpowiada :)...

szkoda tylko mojego ulubionego przedmiotu Infiniti ;x Inf i Hydra niech ich nie dotykają 

a co do adc... i tak nie gram ADC main-uje Top-a i Supporta :)...

Opublikowano

Kazdy narzekal na poprzednie przedsezony, ze trudna jungla i jej nowe itemy itp a jakos szybko zostala opanowana.

tak to jest, ludzie zanim coś zobaczą musza pierw ponarzekać, dobrze że są jakieś zmiany a nie cały czas to samo, + w tym że lol sie rozwija, nie tylko gra ale i support, kiedys pisałem w sprawie bana jednego typa do dzisiaj go nie dostał, jakiś msc temu napisałem gostek dostał bana po 2 dniach :3 czekam na nowy sezon

Opublikowano

Największego nerfa dostał Draven a największego buffa Ap Kog Maw. Jeśli ktoś nie czytał to wklejam zmiany Koga:

W - atack speed zostaje podwojony i nie ma limitu! Potwierdzone od Riot. Wszystkie on hit efekty zostają podwojone! Jedyny minus to taki, że obrażenia zadawają tylko 60%. 

Pomyślcie co będzie jak nastakujecie Sated Devourer.

R - ult z wielkm zasięgiem

• 70/110/150 (+0.75 bonus AD) (+0.25 AP) on targets above 50% Health
  • 140/220/300 (+1.5 bonus AD) (+0.5 AP) on targets between 25% and 50% Health
  • 210/330/450 (+2.25 bonus AD) (+0.75 AP) on targets below 25% Health

Aktualnie Kog Maw maxymnalnie zadaje 320 (+0.5 bonus AD) (+0.3 AP). Jak widac Kog Maw po reworku będzie bardzo op. Zwróćcie uwagę na przelicznik AD jak ktoś jest poniżej 25% HP. Nawet tanki będą ginąć w sekundę. CD na ulcie to zaledwie 0.6 sekund.

Zmiany na PBE wejdę od jutra.

Opublikowano

Co to ma być... Nie będzie barona ? Z tego co czytam to z lol'a robi się zupełnie nowa gra :D Ciekawie to wygląda aczkolwiek wydaje mi się, że za bardzo próbują namieszać. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. No ale ten baron no wtf?!

Opublikowano

XaRaNiX może najpierw poczytaj zanim coś napiszesz. Baron pozostaje i będzie tak jak zawsze.

Rift Herald (nowy monster)

• Location/timing:
    • Spawns at the Baron Pit
    • First appears at 4:00
    • Respawns every 5 minutes
    • Despawns at 19:45 unless in combat; hard despawns at 19:55 no matter what
  • Encounter details:
    • Melee-only attacker - but hits pretty hard. Need to be able to take a punch to tank RH.
    • The Eye will occasionally open, exposing RH to bonus damage on attacks from behind equal to 12% of RH's Max HP as True Damage.
    • Takes 35% less damage from ranged Autoattacks.
  • Reward details:
    • 50 global gold to everyone on the killing team
    • Drops "Doom's Eve" buff to the killer:
      • 10% increase to all Damage (except True Damage) and 40 bonus MS
      • Enhanced Baron Recall
      • Enhances nearby minions offensive power, same as Baron buff, with an additional attack speed increase. Does NOT increase their defensive power (don't worry, you won't have to deal with last-hitting Baron buffed minions in lane)
Opublikowano

Co to ma być... Nie będzie barona ? Z tego co czytam to z lol'a robi się zupełnie nowa gra :D Ciekawie to wygląda aczkolwiek wydaje mi się, że za bardzo próbują namieszać. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. No ale ten baron no wtf?!

Ja p******e ... Głupi jesteś czy udajesz? Widać teraz, co Gimbazja robią z dziećmi ... Czytanie nie boli, wystarczy wytężyć rozum, którego połowa ludzi nie ma niestety. Do 20 minuty jest ten mały stworek, który daje małe dopalacze, a po 20 minucie znika i jest Baron. 

Tak czy siak tydzień/dwa po wydaniu tych zmian będą wchodziły nerfy na to, co zrobią, bo nie pozostawią tego tak, że jedna postać będzie niszczyła inne w kilka sekund. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja p******e ... Głupi jesteś czy udajesz? Widać teraz, co Gimbazja robią z dziećmi ... Czytanie nie boli, wystarczy wytężyć rozum, którego połowa ludzi nie ma niestety. Do 20 minuty jest ten mały stworek, który daje małe dopalacze, a po 20 minucie znika i jest Baron. 

Tak czy siak tydzień/dwa po wydaniu tych zmian będą wchodziły nerfy na to, co zrobią, bo nie pozostawią tego tak, że jedna postać będzie niszczyła inne w kilka sekund. 

Grzeczniej gościu, bo mam pewnie więcej lat niż ty kilogramów. Kolejny kozaczek przez internet, a w twojej "gimbazie" pewnie kroją cię z kanapek na przerwach. Po prostu nie doczytałem, na co zwróciło mi uwagę 2 poprzedzających cię user'ów więc po co piszesz to samo po raz trzeci w wersji starającej się mnie urazić ?

Opublikowano

@TuFu x33

niektóre zmiany mogą zmienić w grę niegrywalną i dlatego też jeżeli wprowadzą przynajmniej 1/8 tych zmian, to elo. Jednego gracza mniej

Opublikowano

Nie podoba mi się buff Corkiego... może być za silny.

Za to podoba mi się zwiększona ilość itemków dla supporta <3

A co do Crystaline Flask, większy koszt ale więcej odnowionego HP, a także 

• Teraz daje buffa zwiększającego obrażenia z podstawowych ataków przez określony czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...