Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje paru odpowiedzi na temat metin2 serwery

OpsOpsGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pare pytań na które oczekuje odpowiedzi :
1-Gdy kupię strone serwera metin2 od jakiegoś użytkownika to jak mam na niej zmienić nazwe? I czy się w ogóle da?
2-Jak mam kupywać strony od graczy żeby wiedzieć że mogę jej używac na serwerze żeby nei były jakieś kradzione czy nielegalne

3-Czy da sie pliki serwera zrobić na hamachi i potem dać na dedyka?

Opublikowano

Witam,

Mam pare pytań na które oczekuje odpowiedzi :

1-Gdy kupię strone serwera metin2 od jakiegoś użytkownika to jak mam na niej zmienić nazwe? I czy się w ogóle da?

2-Jak mam kupywać strony od graczy żeby wiedzieć że mogę jej używac na serwerze żeby nei były jakieś kradzione czy nielegalne

3-Czy da sie pliki serwera zrobić na hamachi i potem dać na dedyka?

1. nie rozumiem,skoro kupisz stronę to możesz robić z nią co chcesz więc idąc logicznym tokiem myślenia dochodzę do wniosku że da się zmienić..(i pewnie chodzi Ci o psd) 

2. kupuj od pewnych źródeł,Zielsko/Bombwork

3. żaden problem,tylko nie rozumiem co użytkownik 2xup chce Ci podesłać :p 

Opublikowano

Strony główne kupuj zawsze od sprawdzonych ludzi, będziesz miał pewne przekonanie - że nie zostaniesz oszukany. 
Jasna sprawa że pliki z Hamachi, możesz wrzucić na dedyka. Nie będzie z tym problemu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...