Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto S1

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silver 1 to nie tylko legnda? Polecam zatrzymać konto, śledzić stream @Izak i gdy szuka jakiegoś gracza z s1 zgłosić się, wynagradza podobno skinkiem. ;-)

Opublikowano

68zł

Haha, śmieszku

Silver 1 to nie tylko legnda? Polecam zatrzymać konto, śledzić stream @Izak i gdy szuka jakiegoś gracza z s1 zgłosić się, wynagradza podobno skinkiem. ;-)

Nie słyszałem, żeby wynagradzał skinem, ale dzięki za radę :)

76561197963952284.png

Opublikowano

Jakt to zrobiles ? Zalozylem drugie konto ktore mialo byc smurfem ale slyszalem ze bardziej oplacaloby sie sprzedac konto s1, przegrywalem specjalnie wszystko zazwyczaj 0 fragow wygralem 10 meczy bedac kerowanym przez moj team i wrzuciło mnie do s3 pls

Btw. Konta s1 chodza od 100 w gore

Opublikowano

Jakt to zrobiles ? Zalozylem drugie konto ktore mialo byc smurfem ale slyszalem ze bardziej oplacaloby sie sprzedac konto s1, przegrywalem specjalnie wszystko zazwyczaj 0 fragow wygralem 10 meczy bedac kerowanym przez moj team i wrzuciło mnie do s3 pls

Btw. Konta s1 chodza od 100 w gore

Grupa cs go derankers, polecam. 

76561197963952284.png

Opublikowano

A tak, żeby nie zakładają nowego tematu, narazie mam konto s2, odblokowany rynek i 1 euro ile dostane za niego?

A i tak przy okazji nadal nie wiem ile dostane za konto s1

100 zł na spokojnie, zagraniczne strony z dobrą opinią sprzedają po kilkadziesiąt euro (s1).

Za s2 pewnie trochę mniej. 

­

Opublikowano

Za s2 to z 40zł bo to dno s1 to juz rzadkość

Wyceny z dupy

Moze byc to 20zl moze byc to 2000zl (przyklad) wystarczy znalesc zainteresowana osoba .

Każdy pierdosi ze s1 jest wart miliony a gowno prawda s1/g4 niczym sie to nie rrozni tak samo trafiasz na troli i gowno graczy ktorzy ucza sie grac(wyrzej też są trole ale juz nie tak czesto)

Opublikowano

Wyceny z dupy

Moze byc to 20zl moze byc to 2000zl (przyklad) wystarczy znalesc zainteresowana osoba .

Każdy pierdosi ze s1 jest wart miliony a gowno prawda s1/g4 niczym sie to nie rrozni tak samo trafiasz na troli i gowno graczy ktorzy ucza sie grac(wyrzej też są trole ale juz nie tak czesto)

Plz, ogarnij ortografię i nie rób k***y z języka polskiego, bo piszesz tak, że tego się czytać nie chce. :v

Widać, że nie grałeś nigdy z s1/s2, ani z goldami 3/4... Różnica między nimi jest spora, co nie zmienia faktu, że w jednym jak i w drugim grają gówna. ;p

Widziałem kiedyś oferty ludzi, że chcieli kupić s1 po 80zł, więc możesz próbować za mniej więcej tyle je sprzedać. ;)

Opublikowano

Konto z GE < konto z silverem 1 jeżeli chodzi o cenę, na allegro czasem konto z GE kupisz od 70 zł, jednakże silvera 1 drożej.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...