Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fischbon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Od razu mowie że nie jestem pewien czy to jest właściwe miejsce na ten temat więc proszę o przeniesienie do właściwego działu. 

Otóż mam pytanie bo chce kupić sobie grę "Rust" tylko mam o 5 GB ramu za mało i mam wrażenie że jak kupie to będę mógł sobie popatrzeć na zdjęcie w bibliotece steam ale może wiecie czy byłaby iskierka szansy że dało by się pograć z małą ilością lagów, a może podacie jakieś configi które zmniejszą zużycie ramu? Bardzo mi zależy na pomocy

Opublikowano

W minimalnych wymaganiach podane jest, że potrzeba 4 GB, skoro masz 3 GB to nie powinieneś odczuć wielkiej różnicy o ile pozamykasz sobie wszystkie zbędne rzeczy na komputerze. Poza tym sam RAM nie decyduje o tym czy gra Ci pójdzie czy nie, dlatego podaj jaki masz procesor i kartę graficzną. 

Minimale wymagania Rusta:

CPU (Intel): Pentium 4 1.8GHz
CPU (AMD): Athlon XP 1700+

GPU (nVidia): GeForce 210

GPU (AMD): Radeon X600 Series

RAM: 4 GB

9La1rOf.gif

Opublikowano

steam twierdzi coś innego (patrz załącznik) moje dane techniczne:

Windows 7 home premium (64bitowy)

intel® Core i3 CPU M 330 @ 2.13GHz    2.13GHz

3GB RAM

Nvidia Geforce 310M

Jeżeli potrzebujesz wiecej danych daj znać i dzięki że zająłeś się moim "problemem" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...