Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z teksturami podczas tworzenia postaci.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem podczas tworzenia postaci. Jezeli w oknie wyboru klasy przelacze ją (Na inna niz ta co sie ustawi losowo) to sie psują kompletnie tekstury jakies kwadraciki sie robią wszystko świeci. Juz mialem podobny problem wczesniej. Usuwanie folderu textures ponowne pobieranie nic nie dalo. Gra reinstalowana 3 razy i dalej bez zmian. Ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

***cos wnoszę do tematu*** juz to pytanie pierwsze nie ważne. Mam za to inne. O co do cholery chodzi z cenami Gold packow na Barusie ? 110-150kk to raczej dużo...

Opublikowano

***cos wnoszę do tematu*** juz to pytanie pierwsze nie ważne. Mam za to inne. O co do cholery chodzi z cenami Gold packow na Barusie ? 110-150kk to raczej dużo...

Dużo nowych graczy pojawiło się ostatnio z racji nowego patcha, dodatkowo GF ma niedługo łączyć pozostałe serwery i część polaków grających na Spacie / Nexusie itp. przenosi się na Barusa dlatego ceny GP szaleją.

Polecam poszukać GP na sell na Innym Serwerze. Część ludzi właśnie tak przelewa sobie kasę i można kupić za 80-90kk.

Opublikowano

Po pierwsze patch 4.8 = powrót graczy do gry. Po drugie eventy na ulepszanie, alchemik itd., które oznaczają ze ludzie kupują goldpacki aby sellac rzeczy, bo im się gp zwróci. Po trzecie zbliża się 31 grudnia, czyli reset nagród weterana, więc nie licz na to, że do końca roku zmienią się ceny. Zwłaszcza, że znowu mamy event czyli cyrk.

Opublikowano

Polecam poszukać GP na sell na Innym Serwerze. Część ludzi właśnie tak przelewa sobie kasę i można kupić za 80-90kk.

A wytłumaczysz mi w jaki sposób xD
Opublikowano

GP działa na całe konto. Szukasz kogoś kto sprzedaje gp na innym serwerze, robisz tam postać, płacisz na Barusie, a on ci daje gp :D Proste, tylko zazwyczaj trzeba wbić na ts, żeby się odnaleźć ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...