Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konferencja gg

Rhide.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ziomeczki. Z 2 czy 3 lata temu pisalo się na konfie gg przez jakis czas i pisalo m.in o anime i mandze. Byly w sumie wowczas plany stworzenia grupowo jakiegos ambitnego tematu, ale nic z tego nie wyszlo :P

Ale pomyslalem, ze ta konferencja to nie jest wcale zly pomysl, podawajcie swoje GG, jesli jesteście chętni. na gg się na pewno lepiej dyskutuje niż na mpc.

Nie przenos tego arrines do dzialu pogaduszki, bo tu chodzi stricte o dyskusje nt. anime i mangi (choc nie tylko) a nie ogolnie o pisanie na gg.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby wiele osób jeszcze miało GG, może spróbujemy z tym:

http://drrrchat.com/  - wystarczy stworzyć pokój z nazwą: "MPC" lub coś w tym stylu

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Mozna tez na ts, ale tu będą problemy, bo ktos moze np. bać się odzywać albo nie miec mikrofonu, no i nie mam też żadnego serwera, nie wiem tez czy na mpc mozna jakis reklamować.

Co do tego co wyslales to calkiem ciekawe, moznaby sprobować, ale chyba i tak wole gg.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

Opublikowano

Mozna tez na ts, ale tu będą problemy, bo ktos moze np. bać się odzywać albo nie miec mikrofonu, no i nie mam też żadnego serwera, nie wiem tez czy na mpc mozna jakis reklamować.

Co do tego co wyslales to calkiem ciekawe, moznaby sprobować, ale chyba i tak wole gg.

Możecie równie dobrze poczekać na ts mpc.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Możecie równie dobrze poczekać na ts mpc.

Jak to poczekac? To mpc planuje zrobic ts specjalnie dla mangozjebów?

EGd2kyn.gif

Opublikowano

Jak to poczekac? To mpc planuje zrobic ts specjalnie dla mangozjebów?

Nie dla mangozjebów, tylko dla użyszkodników forum. Po za tym serwer już był, ale już nie działa.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie dla mangozjebów, tylko dla użyszkodników forum. Po za tym serwer już był, ale już nie działa.

Nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo. jesli mpc zrobi ts i dzial anime będzie miał swój pokój to byloby fajnie.

EGd2kyn.gif

Opublikowano

Nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo. jesli mpc zrobi ts i dzial anime będzie miał swój pokój to byloby fajnie.

Nie będzie kanału anime, bo to będzie normalny teamspeak jak każdy inny tylko z forumowymi rangami (tak było ostatnio), no i ofc. team ts mpc będzie za serwer odpowiedzialny.

Opublikowano

Nie będzie kanału anime, bo to będzie normalny teamspeak jak każdy inny tylko z forumowymi rangami (tak było ostatnio), no i ofc. team ts mpc będzie za serwer odpowiedzialny.

a to j**** to ;)

raczej normalni uzytkownicy nie chcieliby, zeby ktos im mowil o chinskich bajkach na kanale :P

EGd2kyn.gif

Opublikowano

Konferencja na drrrchat (sam kiedyś z niego korzystałem.. a tutaj czasem jeden nie może się podać za drugiego?) or MPC, dla chętnych jak już coś. Może i bym brał w tym udział :P

Opublikowano

Moge korzystac z tego chatu, ale troche mnie denerwuje to, ze trzeba myszka klikac i strone cala odswieza, na gg to jest takie bardziej płynne.

@Edit

wbijajcie, nazwa roomu: MPC

EGd2kyn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...