Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłychana zagadka

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propsy za -2k lajków.

A filmik pewnie zrobił jakiś koleś dla beki i mu to wyszło. Pełno jest tego typy rzeczy na yt.

­

Racja, ale w tym jest dużo spójności, wiele ma z sobą wspólnego, autor jakby napawał nienawiścią do Amerykanów, uważając ich za zaraze.

Film mógł zostać nagrany w dowolnym miejscu na świecie, dlaczego akurat w Szpitalu Psychiatrycznym dla ŻYDÓW? Nic Ci to nie mówi?

Można polemizować  tym w nieskończoność, ale uważnie śledzę całą akcje, i z niecierpliwością czekam na kolejne kroki w sprawie. Jak dotąd każdy trop prowadził

donikąd (jeśli chodzi o mniemanych twórców). 

Ps. Propsy za nick, pies mojej kuzynki wabi się pestka :v

Jestem całkiem poważny :D

Opublikowano

Propsy za -2k lajków.

A filmik pewnie zrobił jakiś koleś dla beki i mu to wyszło. Pełno jest tego typy rzeczy na yt.

­

Racja, ale w tym jest dużo spójności, wiele ma z sobą wspólnego, autor jakby napawał nienawiścią do Amerykanów, uważając ich za zaraze.

Film mógł zostać nagrany w dowolnym miejscu na świecie, dlaczego akurat w Szpitalu Psychiatrycznym dla ŻYDÓW? Nic Ci to nie mówi?

Można polemizować  tym w nieskończoność, ale uważnie śledzę całą akcje, i z niecierpliwością czekam na kolejne kroki w sprawie. Jak dotąd każdy trop prowadził

donikąd (jeśli chodzi o mniemanych twórców). 

Ps. Propsy za nick, pies mojej kuzynki wabi się pestka :v

Jestem całkiem poważny :D

to nie jest film jakiegos gimbusa bo jest w nim h*j roznych rzeczy ktore autor chcial przekazac jednak nie sa widoczne golym okiem 

tutaj mozesz dowiedziec sie troche

https://www.youtube.com/watch?v=9rU9TcJ5emE

ogolnie w filmie jest tego wiecej polecam temat na reddicie

Opublikowano

Analizując ten temat, to ten film został zrobiony dla żartu żeby tylko 'zapropsować' - tak mogę to nazwać.

Widać, że ten film ma bardzo dużo minusowych reputacji, [1]ponad kilka tysięcy na minusie.

[1]

Propsy za -2k lajków.

­

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Myślę, że zagadka polega na tym, że oglądający myśli, że ten film to zagadka. A w gruncie rzeczy żadnej zagadki nie ma, chodzi tylko o hajs. Im więcej szumu w internecie, tym więcej wyświetleń. Tego chyba nie muszę tłumaczyć?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Myślę, że zagadka polega na tym, że oglądający myśli, że ten film to zagadka. A w gruncie rzeczy żadnej zagadki nie ma, chodzi tylko o hajs. Im więcej szumu w internecie, tym więcej wyświetleń. Tego chyba nie muszę tłumaczyć?

Też tak myślałem, każdy przedstawiając swoją wersję może mieć po trochę racji.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

"There are massive terrorist attacks in france right now. 40+ kills, shootings, bombing. I hardly believe in conspiracies and stuff, but this freaks me out a bit. Either this is a real big coincidence, or this riddle wasn't so meaningless at all. -four-move checkmate in chess Currently 3 attacks, but I'm sure there will be more. -KILLTHEPRESIDENT president François Hollande was present when one of the bombs went off nearby. -There will be three / 11/13 / Friday the 13th reference obvious, I think. -strike an arrow through the heart of an eagle over 100 hostages at an "Eagles of Death Metal" concert. -AD OPPUGNARE HOMINES speaks for itself.

I really don't know what to say about this and hope this is just a stupid coincidence. My heart goes out to the families and friends of the victims."

#niesondze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...