Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto na topa :)

pftprzybylski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie Fiora. Po reworku ta postać działa cuda. Jej ult jest potęga w team fightach, a dmg jakie zadaje to poezja. Na drugiej pozycji postawilabym Dariusa. Jest mocna postacią i dość sporo bije w early.

Opublikowano

Tak jak wyżej, ale te postacie często są banowane, więc na rankedach nimi raczej nie pograsz, a oprócz tamtych 2 postaci polecałbym coś z tego: rumble, riven, irelia

Opublikowano

A co powiecie o garenie ?

Ostatnio grałem tez tryndą - Duży dmg na lini po 15 min +  , na start ma leczenie więc długo na lini zostaje , ma slowa  więc ułatwia gangi + w TF też dobry , przydatny ult + e na ucieczke / gonienie

Pantheon ?  - Łatwo ma na lini , gram z ignaitem i czasem jest tak że  10 min + mam 3 kille , z ultem można łatwo gangować na bota gdzie oddaje kile adc. Jednak w poznej fazie gry troche słaby bo jego rola polega na obijaniu z q , ale jego stun może złapać przeciwnika :)

Jax  - ? Tona DMG  + Ma stuna którym może zestunować nawet 5 osób

Grałem dariusem , trochę mi nie podszedł :<

Shen fajna sprawa , ale chyba nie do cerrowania na 25 lvl ^^

Opublikowano

Polecam vladimira:

Plusy:
- dobry "lane sustain" (długo może być na linii nie wracając do bazy) dzięki możliwości wysysania życia z przeciwników - Q skill
- brak many/energii - używane umiejętności zabierają Vladimirowi jego życie
- znakomite "escape ability" pozwalające wydostać się niemal z każdej opresji
- jak na maga posiada sporą ilość życia (dzięki passive)
­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...