Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ecchi oraz czy warto...

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie rzeczy w jednym. 

Pewnie większość pomyśli, że mam coś z głową, ale ok. Szukam jakiegoś ciekawego ecchi, żeby się wyróżniał na tle reszty. Coś przy czym można odpocząć, ale przy okazji stwierdzić, że to było dobre :v

Oraz czy warto obejrzeć:

Shinmai maou no testament

Madan no ou to vanadis

gfgdf

Opublikowano

Czy warto obejrzeć shinmai. Moim zdaniem tak średnio. Fabuła jest dosyć ciekawa, bohaterze źli nie są, kreska jest na poziomie, ale jest więcej ecchi niż w dxd.

Polecam Mayo Chiki!, przy tym można się rozluźnić i pośmiać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Czy warto obejrzeć shinmai. Moim zdaniem tak średnio. Fabuła jest dosyć ciekawa, bohaterze źli nie są, kreska jest na poziomie, ale jest więcej ecchi niż w dxd.

Mayo Chiki, to akurat sam Ci polecałem xD 

Korci mnie by zobaczyć to Shinmai :v Masz coś może jeszcze ? 

gfgdf

Opublikowano

Mayo Chiki, to akurat sam Ci polecałem xD

Korci mnie by zobaczyć to Shinmai :v Masz coś może jeszcze ? 

Może polecałeś, nie wiem sam, bo daawno tą serię oglądałem ;p

Daj mala to ułatwisz sprawę.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ale ten koniec w Mayo Chiki! po prostu jak gwóźdź do trumny, a 2 sezonu nie ma.

@topic

Jeśli to ma być nie szkoła/romans. To może Grisaia no Kajitsu

A typowy echii,komedia odmóżdżający po 8min odcinki: Okusama ga Seitokaichou!

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Madan no Ou to Vanadis ­ - Duże cyce, trochę super-mocy, harem, wojsko. Ocena, takie 6-7/10. Jak wyjdzie 2 sezon (a powinien) to obejrzę. 

O wiele bardziej Ci polecam: Arslan Senki (podobna tematyka) Jestem na 19/25 odc. W niektórych momentach trochę kuleje animacja, ale anime przyjemnie się ogląda. Młody książę ma swój team, który mu pomaga. Trochę pizdowaty, ale tak nie do końca też. Kreska bardzo ładna, 1 OP super :)

https://www.youtube.com/watch?v=chNf06sWA_E

https://www.youtube.com/watch?v=Vjw4FdB6_Cs

Co do ciekawego ecchi, chyba nie znam, albo nie pamiętam takiego :D ... a może akurat by się coś znalazło. Jak sobie coś przypomnę to napiszę :3 

Opublikowano

Highschool of the dead. Niby nic specjalnego, ale to ecchi jednak jest mega przyjemne i dla oka i do oglądania. Nie jest też tak schematyczna jak wiekszosc ecchi.

7/10

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

Jedyne ecchi jakie wyszukałem (których nie masz na malu) warte uwagi to:

Hagure Yuusha no Aesthetica
Ichiban Ushiro no Daimaou
Isekai no Seikishi Monogatari

Tak jak @Zeciarz. wspomniał, Sekieri możesz sobie obejrzeć o ile nie przeszkadza Ci zmiana płci z faceta na babę u pewnego bohatera, który będzie się pałętał przy boku MC.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedzi, zaraz nagrodzę :D Jeszcze takie pytanie odnośnie jednego tytułu, a mianowicie: Freezing. Nawet tutaj parę osób wspomniało, że dość dobre anime (przynajmniej tak kojarzę). Ktoś, coś ?

gfgdf

Opublikowano

Dwie rzeczy w jednym. 

Pewnie większość pomyśli, że mam coś z głową, ale ok. Szukam jakiegoś ciekawego ecchi, żeby się wyróżniał na tle reszty. Coś przy czym można odpocząć, ale przy okazji stwierdzić, że to było dobre :v

Oraz czy warto obejrzeć:

Shinmai maou no testament

Madan no ou to vanadis

Oczywiście, że warto. Mają bardzo świetne okładki.

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedzi, zaraz nagrodzę :D Jeszcze takie pytanie odnośnie jednego tytułu, a mianowicie: Freezing. Nawet tutaj parę osób wspomniało, że dość dobre anime (przynajmniej tak kojarzę). Ktoś, coś ?

Jeśli Ci to pomoże to tak, przez pierwszy sezon przebrnąłem i nie narzekałem jakoś zbytnio.

Drugi sezon czyli Freezing Vibration porzuciłem na jakimś początkowym epie, zero fabuły i tylko cycki i cycki.

Nie wiem czy to mnie się smak zmienia czy twórcy skupili się na samym fanserwisie, trudno powiedzieć bo oglądałem dawno temu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jeśli Ci to pomoże to tak, przez pierwszy sezon przebrnąłem i nie narzekałem jakoś zbytnio.

Drugi sezon czyli Freezing Vibration porzuciłem na jakimś początkowym epie, zero fabuły i tylko cycki i cycki.

Nie wiem czy to mnie się smak zmienia czy twórcy skupili się na samym fanserwisie, trudno powiedzieć bo oglądałem dawno temu.

Dopowiem co do końcówki freezing vibration. Dno, żenada.

Ni z gruchy ni z pietruchy okazuje się że pewna postać jest prawie bogiem i zmiotła wroga. Zero fabuły, zero humoru, ZERO.

1 sezon dało się przegryźć.

@Ariness

Dla zasady dam w spoiler, ale myślę, że i tak nikt by się nie domyślił o kogo chodzi.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Seikoku no Dragonar. Fajne ecchi, mało fan serwisu, ciekawa historia.

Motyw ze szkołą gdzie są ludzie którzy mają chowańców i nagle jedna osoba ma nieszablonowego chowańca kojarzy mi się z Zero no Tsukaima (też fajne)

Opublikowano

Freezing Vibration było bardzo dobre jak na ecchi. Nie gorsze niż I sezon, a ostatnie odcinki wyjątkowo dobre (szkoda tylko, że takie smutne).

Jest to ecchi z fabułą i to ciekawą fabułą. Oglądałeś I sezon? Jeśli nie to nie było sensu zaczynać drugi.

Dopowiem co do końcówki freezing vibration. Dno, żenada.

Ni z gruchy ni z pietruchy okazuje się że pewna postać jest prawie bogiem i zmiotła wroga. Zero fabuły, zero humoru, ZERO.

1 sezon dało się przegryźć.

Po prostu żenada to co wypisujesz. :D Nie rozumiesz co oglądasz.

Fabuła była całkiem dobra i ciekawa jak na ecchi (nawet lepsza niż w I sezonie). Pod względem humoru było tak sobie, ale Freezing to nigdy nie była komedia. Przecież one walczą z wrogiem na śmierć i życie.

A odnośnie tej postaci to przecież największa zaleta II sezonu. Jedynie zakończenie na minus.

Zresztą ona nie była jedyna, ale to trzeba poczytać mangę lub spoilery na wikia.

Poza tym cechą Freezing są fajne postacie, które nie irytują widza.

Seikoku no Dragonar. Fajne ecchi, mało fan serwisu, ciekawa historia.

Motyw ze szkołą gdzie są ludzie którzy mają chowańców i nagle jedna osoba ma nieszablonowego chowańca kojarzy mi się z Zero no Tsukaima (też fajne)

Również zdecydowanie polecam Seikoku no Dragonar. Fabularnie słabe, ale pod względem humoru i fanserwisu rewelacyjne, a to przecież najważniejsze, jeśli ktoś szuka ecchi.

To anime faktycznie kojarzy się z Zero no Tsukaima (jednak dużo mocniejszy fanserwis bo nawet sutki pokazują), gdyż główna bohaterka i ten świat wykazują wiele podobieństw.

To poniekąd odwrotność Tsukaimy. Eco była słodziutka mimo, że jej zachowanie chwilami mogło irytować. Jednak to dziecko, więc można jej wybaczyć. :)

Warto je oglądać jedynie w wersji BD bo w TV jest ogromna cenzura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...