Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki *.jar nie pobierają się

Loroark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z pobieraniem plików o rozszerzeniu *.jar. Mianowicie po wciśnięciu "download" strona zaczyna się ładować i po jakimś czasie jest błąd ładowania strony. Z innymi plikami nie mam problemów (nie wiem tylko jak jest z plikami *.java). Co może być tego przyczyną? Jak to naprawić? Jeśli potrzeba jakichś dokładniejszych informacji to je podam.

Opublikowano

Prawdopodobnie przyczyna tkwi od strony serwisu z którego dany plik pobierasz. Raczej błąd nie wynika u ciebie gdyż normalnie mógłbyś mieć na komputerze nawet rozszerzenie typu *.xyz 

Opublikowano

Nie sądzę, by problem był na serwerze, ponieważ, z tego samego serwera pobiera mnóstwo osób. Konkretniej: pobieram aplikację, która sama sobie z serwera pobiera odpowiedni plik.

Jak próbuję pobierać plik z telefonu (internet własny w telefonie, nie domowe wi-fi) to wszystko działa bez problemu (pobieram z tego samego serwera na telefonie i komputerze).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...