Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranked - 4 bany

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.
Jak każdego dnia chciałem sobie zagrać rankeda, byłem przez chwilę afk, kiedy naszła moja kolej na pickowanie zauważyłem, że w przeciwnej drużynie były 4 bany, a nie 3. Bug czy może błąd w moim cliencie?  Zauważcie, że w obu przypadkach Fiora jest zbanowana.

ythprq.jpg

maybenow.png

Opublikowano

To już nie pierwszy raz kiedy coś takiego się trafiło ;x...

bug i błąd to przecież to samo :P i właśnie tym to jest :)...

kilka razy już widziałem jak jedna z drużyn banuje 4 bohaterów...

hmm...

w moim przypadku jest to odwrotnie ja zawsze banuje jednego i 2 pozostawiam puste :D

Opublikowano

Na pewno nie dało się wybrać żadnej z tych czterech postaci?

Z tego co wiem to jak dostanie się dc w lobby to może pojawić się taki właśnie visual bug, tak na prawdę tamta drużyna rozdała tylko 3 bany (?)

giphy.gif

Opublikowano

Na pewno nie dało się wybrać żadnej z tych czterech postaci?

Z tego co wiem to jak dostanie się dc w lobby to może pojawić się taki właśnie visual bug, tak na prawdę tamta drużyna rozdała tylko 3 bany (?)

No właśnie w lobby dostałem krótkiego dc. Na stronie lolnexus po mojej stronie było wszystko okej, zaś u przeciwników tej Fiory nie było. Czyli tak jak mówił kolega wyżej, po prostu bug.

Spotkałem się z czymś takim po raz pierwszy, dlatego założyłem temat by wyjaśnić o co chodzi.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...