Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc.

maciek_322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ Czy jest coś takiego że zaznaczasz dany obszar  np. ( taki kwadracik >> [xxxxx] ) i że ciągle będzie klikało tylko w te miejsce gdzie znajdzie właśnie taki kwadracik z iksami ?? 

^^^^Proszę o pomoc :)) Dziękuję wszystkim ;)

@Edit ... Nie doczytałem regulaminu i nie mogę zmienić nazwy posta ;x  .....głupi ja

(Oczywiście próbuję zrobić bota do gry taern.pl wiem że nie ma zabezpieczeń przed klikaczem bo sprawdzałem :)

@Edit2 Już wiem jak zrobić żeby działało w tle więc jedno pytanie mnie xD.

Opublikowano

Dziesiątki razy był temat i nikt nie dostał gotowego bota więc nie ma co liczyć ze i ty dostaniesz

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To sobie napisz, masz tutoriale w nich jest wszystko łącznie z gotowym kodem.

Działanie w tle rozpracuj i napisz sobie raczej sam, ci którzy używają podobnego  kodu piszą go sami i raczej nie udostępniają kiedy na nim można zarobić używając w swoich programach ;) 

Opublikowano

Nie chcę gotowego bota. Chciałbym troszkę się pouczyć. Dowiedzieć się troszkę  :)

Tak ale czy jest taki program że wyszukuje wybranego pola i klika w nie ? Bo by mi się to przydało  :)

Zgubilem sie..

Opublikowano

Zgubilem sie..

Jejuu 0,0 Się pytam czy jest program W INTERNECIE DO POBRANIA ( sam nie znalazlem ) Nie proszę cię o napisanie tego   w AutoIt .... 

( Tak myślę o takim programie bo widziałem kiedyś że był taki co klikał na dany kolor ) 

Opublikowano

Tak , gotowy bot pewnie jest ale sobie za niego musisz zapłacić, wystarczy poszukać. 

Opublikowano

Przecież virtual box to osobny system to zawsze będzie działał w tle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...