Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reputacja NULLED.IO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam pytanie odnośnie reputacji na nulledzie.io

Bo trzeba zdobyc 10lajkow i napisac 25postów

w jaki sposob?

mozna pisac sobie w kazdym posty zeby nabic? czy mozna bana dostac?

Pozdrawiam

Opublikowano

Więc jak mam nabić reputację ? Żeby bana nie dostać i mogl grać na BOLU ?

Proszę uprzejmie o pomoc.

Pozdrawiam

Musisz pisać posty godne reputacji, być seederem, pomagać a nie sępić, aczkolwiek masz też drugą opcję, zakładać sobie konta z innych ip i czyścić cookies za każdym razem i samemu sobie te repy dawać licząc, że się nie skapną i bana nie wyłapiesz. Ja jednak polecam trzecią metodę: EloBuddy, w tej chwili jest na tyle rozwinięty, że można grać naprawdę na wysokiem elo, odpowiedni skrypt i prawie nie widać różnicy między L# a EB, nie wspominając już o dziadku bolu

Opublikowano

Musisz pisać posty godne reputacji, być seederem, pomagać a nie sępić, aczkolwiek masz też drugą opcję, zakładać sobie konta z innych ip i czyścić cookies za każdym razem i samemu sobie te repy dawać licząc, że się nie skapną i bana nie wyłapiesz. Ja jednak polecam trzecią metodę: EloBuddy, w tej chwili jest na tyle rozwinięty, że można grać naprawdę na wysokiem elo, odpowiedni skrypt i prawie nie widać różnicy między L# a EB, nie wspominając już o dziadku bolu

nie jest banowane za to EloBuddy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...