Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży polski Jackpot

Wampir7858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym stworzyć Jackpot do gry Counter Strike : Global Offensive. Chciałbym aby była to strona pokroju csgoshuffle i csgojackpot(oczywiście na samym początku nie będzie stawiał na to). Dysponuję dosyć pokaźnym wkładem finansowym, dobrymi programistami i mam już kilka osób, które zgodziły się jako pierwsze zagrać.

Pytanie do was:

1. Czy do testów i ew. pierwszych kroków wystarczą te "rosyjskie skrypty" znalezione w internecie  (jeśli nie wszystko napiszą moi programiści).

2. Czy lepiej pod tego typu stronę kupić vps czy już może serwer dedykowany?

3. Reklamy. Czy profesjonalni gracze polskiej sceny  zaczęliby na nim grać tak za darmo czy trzeba im zapłacić "zwitek banknotów"??

To tyle gdyż resztę już wiem.

Za najlepsze odpowiedzi daje +

Opublikowano

­1. Nie. Rosyjskie skrypty nie działają, albo działają c*****o i trzeba poprawić błędy, które pewien freelancer oceniał mi na 100 dolarów. A za rosyjski skrypt sie ni c***a opłaca.

2. W tytule jest ,,Duży'', więc skoro taki duży, to oczywiście że dedykowany, lel.

3. Skoro dysponujesz ,,dosyć pokaźnym wkładem finansowym'' to nie jest to dla ciebie problem. Co do pytania - oczywiście że nie, nie wiesz jak biznes działa?

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym stworzyć Jackpot do gry Counter Strike : Global Offensive. Chciałbym aby była to strona pokroju csgoshuffle i csgojackpot(oczywiście na samym początku nie będzie stawiał na to). Dysponuję dosyć pokaźnym wkładem finansowym, dobrymi programistami i mam już kilka osób, które zgodziły się jako pierwsze zagrać.

Pytanie do was:

1. Czy do testów i ew. pierwszych kroków wystarczą te "rosyjskie skrypty" znalezione w internecie  (jeśli nie wszystko napiszą moi programiści).

2. Czy lepiej pod tego typu stronę kupić vps czy już może serwer dedykowany?

3. Reklamy. Czy profesjonalni gracze polskiej sceny  zaczęliby na nim grać tak za darmo czy trzeba im zapłacić "zwitek banknotów"??

To tyle gdyż resztę już wiem.

Za najlepsze odpowiedzi daje +

Co do graczy, to pisałem do Pash i Izaka z zapytaniami o reklame. Pashe - 25 000zł /msc za granie i reklame, Izak 17 000zł. Do tego jakieś skinsy :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnVyyy co ty gadasz jakie 25k i 17k? To już chyba z jakimiś poważnymi firmami o współpracę. "Do tego jakieś skinsy" Tym mnie rozwaliłeś , bo ci ktoś uwierzy :P

Czyli zinterpretowałem Cię tak : Płacisz za miesiąc kupę pieniędzy za jakąś reklamę u nich, a później strzelą ci jakąś koską za 70 euro żebyś był bardziej zadowolony , ta?

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnVyyy co ty gadasz jakie 25k i 17k? To już chyba z jakimiś poważnymi firmami o współpracę. "Do tego jakieś skinsy" Tym mnie rozwaliłeś , bo ci ktoś uwierzy :P

Czyli zinterpretowałem Cię tak : Płacisz za miesiąc kupę pieniędzy za jakąś reklamę u nich, a później strzelą ci jakąś koską za 70 euro żebyś był bardziej zadowolony , ta?

Jaki Ty głupi jesteś, goście za reklame typu pasha, izak czy olof biorą po 7-10k $ skinów za samą reklamę, także autorze szykuj skiny jak chcesz reklame.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ciekawe skąd ty te ceny wziąłeś :)

Sam się kontaktowałem z nimi, bo chciałem się dowiedzieć

Jaki Ty głupi jesteś, goście za reklame typu pasha, izak czy olof biorą po 7-10k $ skinów za samą reklamę, także autorze szykuj skiny jak chcesz reklame.

Hehe ziomuś :) Myślisz, że ich interesują skiny.. Ze zbywaniem skinów jackpoty mają największy problem, tak samo streamerzy nie chcą ich na sprzedaż ew. do gry. 

Skiny dostać mogą, ale mimo wszystko chcą prawdziwych pieniędzy.

Myślisz, że jackpoty zarabiające, po paręnaście tysięcy dziennie to nie są poważne firmy? :v

Ludzie apeluje do was, najpierw czegoś się dowiedzcie, a potem dopiero piszcie. Ja osobiście pisałem do Pashy, jak do izaka, bo byłem ciekawy ile to kosztuje, a do tego sam zakładam jackpota. Wydaje mi się, że to co napisali streamerzy jest bliższe prawy od tego co wy piszecie tutaj :) Dziękuje.

Opublikowano

Co do graczy, to pisałem do Pash i Izaka z zapytaniami o reklame. Pashe - 25 000zł /msc za granie i reklame, Izak 17 000zł. Do tego jakieś skinsy :D

Hehe ziomuś :) Myślisz, że ich interesują skiny.. Ze zbywaniem skinów jackpoty mają największy problem, tak samo streamerzy nie chcą ich na sprzedaż ew. do gry. 

Myślisz, że jackpoty zarabiające, po paręnaście tysięcy dziennie to nie są poważne firmy? :v

Ludzie apeluje do was, najpierw czegoś się dowiedzcie, a potem dopiero piszcie. Ja osobiście pisałem do Pashy, jak do izaka, bo byłem ciekawy ile to kosztuje, a do tego sam zakładam jackpota. Wydaje mi się, że to co napisali streamerzy jest bliższe prawy od tego co wy piszecie tutaj :) Dziękuje.

lol, o ile się nie mylę, to aktualnie jest 154654 jackpotów, może trochę mniej, na pewno się wybijecie. Nawet jeśli będzie chcieli mu zapłacić, to i tak nie będzie sobie chciał psuć imienia i zakładać współpracy z jakimiś pionkami.

­

Opublikowano

lol, o ile się nie mylę, to aktualnie jest 154654 jackpotów, może trochę mniej, na pewno się wybijecie. Nawet jeśli będzie chcieli mu zapłacić, to i tak nie będzie sobie chciał psuć imienia i zakładać współpracy z jakimiś pionkami.

No :D Wybić się jest trudno, ale mam kumpla posiadającego jackpota i bez większego promowania zarabia ok. 500/800 zł dziennie :)

Opublikowano

Ok w sumie to co napisałem zauważyłem jest to głupota , ale jestem człowiekiem i mam prawo a wręcz lubię się mylić :) To jest OK.

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Pionkami? Ziomek , źle to wszystko interpretujesz. Umowa to umowa , gdyby sam sprawdził to by ocenił a jakby mu się spodobał to by grał jak chociażby nitro i isamu reklamują csbetgo. A raczej przy takich pieniądzach i dobrych programistach jak on pisał może wyjść coś dobrego :) Tylko wszystko najpierw dzieje się w głowie , zapamiętaj :) Więc nie skreślaj człowieka, bo się zapytał parę rzeczy.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Panowie/Panie spokojnie....

Po co te emocje....

Jak pisałem wyżej wkład finansowy mam(nie chodzi tutaj o setki złotych ale o tysiące). Jackpot będzie postawiony z chęci zrobienia czegoś nowego + zarobku.

Chciałbym aby włożone pieniądze  w jego rozwój zwróciły się chociaż w jakiejś części(a jeżeli udałoby się w całości to chyba kupiłbym sobie motocykl :D )

A co do sprzedaży....

W miejscu gdzie mieszkam jest wiele osób, które chcą kupić skiny. Tak więc jeśli nawet zjadę im o ok 10/15% z ceny będzie w stanie spokojnie opłacić wszystkie koszty związane z prowadzeniem tego jackpota.

Opublikowano

jaki typeczek pozdro xD

Oni chcą skiny bo potem robią giveway dla widzów or subów, wychodzą na tym lepiej, z resztą mają tyle kasy, że nie potrzebują.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

jaki typeczek pozdro xD

Oni chcą skiny bo potem robią giveway dla widzów or subów, wychodzą na tym lepiej, z resztą mają tyle kasy, że nie potrzebują.

Poczekajcie chwilę bo ja się już pogubiłem....

"Sławy internetu" będą chciały skinów do gry czy też prawdziwych pieniędzy (euro,dolar,złotówki)

Opublikowano

Poczekajcie chwilę bo ja się już pogubiłem....

"Sławy internetu" będą chciały skinów do gry czy też prawdziwych pieniędzy (euro,dolar,złotówki)

Nie rozumiesz, że oni mają tyle kasy, że obojętnie, czy dasz im w euro, pln, dolarach czy w skinach?

Dajesz im 4k $ w skinach to tak jakbyś dał im 4k $ do ręki, uwierz mi, że pasha ma taki hajs, że wykupił by nie jeden hotel pięciogwiazdkowy w Hiszpanii.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

A mam jeszcze do was pytanko.

Mianowicie: Czy lepiej zapłacić polskim streamerom pokroju nitro,isamu(nie przepadam za nim),pashy,izakowi, komuś pokroju armii JP czy też może postawić na zagranicznych ludzi?

Opublikowano

Postaw na izaka/pashe i zagranicznych, nitro i isamu to lamusy jebane które są na liścia w realu.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...