Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka ciekawych informacji

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oficjalne zamknięte beta-testy gry Overwatch zaczeły się dnia 27.10.2015 zarówno dla Europy jak i dla Ameryki.

Oznaczanie kont do udziału w zamkniętych beta-testach już się rozpoczęło i będzie realizowane etapami. Proces ten może potrwać do 12 godzin(Od godziny 18 27.10.2015). Jeżeli wasze konto zostało oznaczone do udziału w testach, konto bety Overwatch pojawi się na liście „TWOJE KONTA GIER” na stronie zarządzania kontem Battle.net.

Głównym celem zamkniętych beta-testów jest zyskanie opinii na temat rozgrywki, dlatego też liczba uczestników tego etapu będzie niewielka(Z czasem będą dodawać kolejnych graczy)

Od czasu do czasu będą organizowane weekendy beta-testów, do których będą zapraszane wieksze grupy graczy, aby przeprowadzić testy wytrzymałościowe serwerów i upewnić się, że gra będzie gotowa do premiery(Oficjalna data premiery jest jeszcze nieznana). Pojawiły się plotki, że pierwszy taki "weekend" odbędzie się tydzień po BlizzConie.

O wyborze beta-testerów będzie decydować wiele czynników, między innymi region Battle.netu, data zgłoszenia, specyfikacja sprzętowa komputera oraz łut szczęścia.

Jeśli zostaniesz wybrany do uczestnictwa w beta-testach, otrzymasz zaproszenie pocztą e-mail. Zaproszenia zostają wysłane zawsze na adres e-mail powiązany z kontem Battle.net danego gracza.

Bieżący etap zamkniętych beta-testów potrwa najdalej do końca roku. Obecnie nie można podać dokładnej daty jego zakończenia, ale na pewno testerzy zostaną o tym powiadomieni.

Gra Overwatch jest tworzona tylko dla komputerów PC z systemem Windows, dlatego też nie będzie wersji beta dla komputerów Mac.

Jedna z ważniejszych rzeczy. Nie istnieją tzw. "Klucze" do Overwatcha. Także jeśli dostaniecie jakieś e-maile od "Blizzarda" mówiące o tym, że dostaliście dostęp i że MUSICIE wejsć w jakiś link aby dostać klucz i to potwierdzić to pod żadnym pozorem nie dajcie się nabrać.

Najprawdopodobniej też do godziny 18 27.10.2015 dało się "wymusić" pobranie clienta gry poprzez dopisanie linijki do skrótu, aczkolwiek aktualnie ten sposób już nie działa gdyż dostajemy informacje, że gra nie została jeszcze przypisana do naszego konta.

Opublikowano

Na email nie otrzymasz zaproszenia, a potwierdzenie, ze gra znajduje sie juz na Twoim koncie.

Coby nikogo nie mylic i nie dawac nadziei, ze cos utonelo w spamie. 

Opublikowano

I do tego taka ciekawostka: Blizzard nie rozsyłą żadnych kluczy do bety Overwatcha, gra jest automatycznie przypisywana do konta.

Ja np. dostałem maila z kluczem i linkiem, gdzie ten klucz należy wpisać. ;)

ㅈㅈ.

Opublikowano

I do tego taka ciekawostka: Blizzard nie rozsyłą żadnych kluczy do bety Overwatcha, gra jest automatycznie przypisywana do konta.

Ja np. dostałem maila z kluczem i linkiem, gdzie ten klucz należy wpisać. ;)

"Klucz" należy wpisać gdzieś na stronie (chyba), mam do Ciebie pytanie, po ilu dniach gra została przypisana na twoje konto?

Opublikowano

@S3nd3r

NIE MA KLUCZY! Na pocztę może przyjść Ci jedynie potwierdzenie tego, że gra została przypisana na Twoje konto.A przypisana zostaje odrazu jak dadzą Ci dostęp

Opublikowano

@S3nd3r

NIE MA KLUCZY! Na pocztę może przyjść Ci jedynie potwierdzenie tego, że gra została przypisana na Twoje konto.A przypisana zostaje odrazu jak dadzą Ci dostęp

Okej, dziękuje za info

Opublikowano

"Klucz" należy wpisać gdzieś na stronie (chyba), mam do Ciebie pytanie, po ilu dniach gra została przypisana na twoje konto?

Przecież napisałem, że Blizzard kluczy nie rozsyła, więc logiczne, że na skrzynkę dostałem zwykły phishing.

Nie dostałem bety, ale wysłałem do Blizzarda list z zażaleniem i prośbą o wyjaśnienie tegoż zdarzenia.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...