Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS

Mateo:DDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chcialem zagrac w cs go, zmienilem karte.na nvidie z integry odpailem.cs go pobralo mi dzisiejdzy update a tutaj wielkie spadki fps niby czasem 80-60-50 a klikam Tab zeby sprawdzic tabele to lag i nagle 2fps, tak samo jak przeciwnicy stoja i strzelaja we mnie to tak samo spadki. A jak chodze to sie utrzymuje. W piatek gralem bylo gites, w sobote po updacie tez.byl gites. Mozliwe ze ten ostatni dzisiejszy update cos spieprzyl? Karta NVidia 330m Procek i3 jakis z serii M. Przeciez to jest nie mozliwe zeby lapek przez 3 dni opadl z "sil" i nagle tak dzialal, i ladowal mapy. Gram na najslabszych ustawieniach. Co prawda grzeje sie okropnie ale przedtem tez sie grzal. Zegnac sie z CS Go czy moze to.ten update? Nawet jak przez mikro gadali to spadaly fos nornalnie niemilosiernie dzisiaj spadaly. Nagradzam plusikami. Przedtem chodzilo jakos czasami jak sie cos grubszegobdzialo to byl lekki spadej ale nie taki jak teraz ze sie dust2 14min ladowal! Nawet jak chcieli mnie wyckikowac to tez fpsy lecialy i lag

Opublikowano

Ogólnie na dzień dzisiejszy cs:go ma strasznie skopaną optymalizacje i zostaje tylko czekać aż valve zrobi jakiś update w tym celu. Mi samemu fpsy spadły do 120-150 na serwerach publicznych typu aim/dm, gdzie zawsze tych fpsów miałem 200. Ja na początku zrobiłem format komputera, bo myślałem że to wina zasyfionego pc, ale jednak nic to nie pomogło. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nawet nie podałeś nic konkretnego o swoim komputerze..

Nowy update może trochę zmienił i mniej fps jest, ale bez przesady.

Podalem NVidia 330M procek I3 330m Win 7 4gb ram, no po prostu wszystko przed update pieknie chodzilo a teraz masakra pokaz slajdow..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...