Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój malutki postęp w grze [Ocena]

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie was zalytac czy waszym zdaniem ide w dobrym kierunku pod wzgledem statystyk. Nick TMDarkAngelTM np. Od pewnego czasu powoli lecz systematycznie rośnie mi ogólne wn8, a wn8 z tygodnia i 1000 bitew doszedlem do tego co chcialem, czyli zielonego koloru pozdrawiam ;)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jak dla mnie 1k wn8 z 30 dni/231 bitew to słaby wynik. Musisz starać się bardziej, tym bardziej że obudziłeś się z tym w porę (im mniej bitew tym łatwiej się podciągnąć).

PS: w sumie jedyne co masz tam zielone to winratio z ostatnich 33 bitew :P 

Opublikowano

600wn8, to jest ledwo pomarańczowy, z 1000 bitew 900WN8, to jest mocno pomarańczowy/ledwo, ledwo żółty. Tragedia jeśli mam być szczery. Bardzo słabo.

Nie patrz na kolorki na wot-ts, to źle pokazuje. Zielony zaczyna się od ~1300wn8. Bez większego wysiłku idzie wyciągnąć to 2000-2500 wn8, wystarczy robić tyle dmg ile się ma hp. To nie jest problem.

Opublikowano

Przejrzałem Twoje statystyki i jeśli chcesz grać na dużo wyższym poziomie proponuje przesiąść się na czołgi średni oraz lekkie. Najłatwiej WN8 się kręci czołgami lekkimi, ale wymagają one umiejętności i gra się zaczyna nimi głównie od ósmego tieru, ale WN8 ładnie wpada.

Jeśli chcesz kręcić jak najwyższe WN8 musisz mieć MINIMUM jeden pojazd zniszczony w bitwie oraz robić jak najwięcej dmg. Bez fraga WN8 z bitwy leci Ci o 300 - 600 w dół także frag to obowiązek.

Odpuść sobie również grania jakimiś niskimi tierami typu 1-4 oraz wolnymi wolnymi czołgami, bo tym WN8 dobrego nie zrobisz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przejrzałem Twoje statystyki i jeśli chcesz grać na dużo wyższym poziomie proponuje przesiąść się na czołgi średni oraz lekkie. Najłatwiej WN8 się kręci czołgami lekkimi, ale wymagają one umiejętności i gra się zaczyna nimi głównie od ósmego tieru, ale WN8 ładnie wpada.

Jeśli chcesz kręcić jak najwyższe WN8 musisz mieć MINIMUM jeden pojazd zniszczony w bitwie oraz robić jak najwięcej dmg. Bez fraga WN8 z bitwy leci Ci o 300 - 600 w dół także frag to obowiązek.

Odpuść sobie również grania jakimiś niskimi tierami typu 1-4 oraz wolnymi wolnymi czołgami, bo tym WN8 dobrego nie zrobisz.

Haha. Ja bym jeszcze dodał żeby nie grał artą bo od tegoo wn8 też spada chyba że tylko ja jestem taki słaby na arcie :P

signature.png

Opublikowano

A ja bym dodał żeby sie nauczył grać, pooglądał streamerów a nie na siłe nabijał wn8, który mu koniec końców bedzie przeszkadzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...