Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można tam wyjść ?

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem, że jak zwykle temat z dupy, ale nie śpie po nocach bo mnie nurtuje jedno pytanie, czy można tam wyjść ? : (załączam obrazek niżej , chodzi o tą drabine tam na górze) 

Oraz powiedzcie mi, czy są jeszcze takie miejsca , jak np. w ryokan na tym daszku, co trzeba wyskoczyć na tą barierkę i potem na dach

post-1439448-0-15318600-1445972041_thumb.png

Opublikowano

wiem, że jak zwykle temat z dupy, ale nie śpie po nocach bo mnie nurtuje jedno pytanie, czy można tam wyjść ? : (załączam obrazek niżej , chodzi o tą drabine tam na górze) 

Oraz powiedzcie mi, czy są jeszcze takie miejsca , jak np. w ryokan na tym daszku, co trzeba wyskoczyć na tą barierkę i potem na dach

Musiał bym zobaczyć sam w grze jednak na tej mapie na respie można się  wdostać wyżej takich map jest jeszcze więcej są to chyba bugi tekstur no, bo normalnie nie da się tak wdostać trzeba kombinować.

Opublikowano

Musiał bym zobaczyć sam w grze jednak na tej mapie na respie można się  wdostać wyżej takich map jest jeszcze więcej są to chyba bugi tekstur no, bo normalnie nie da się tak wdostać trzeba kombinować.

Zazwyczaj takie rzeczy sprawdzam granatem na treningu, w sensie sprawdzam czy są tam tekstury , czy podłoże jest itp, a nie wiesz może gdzie można się najwyżej wydostać na deser camp ? albo ogólnie gdzie są takie 'tajemnicze' miejsca w grze ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...