Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Mógłby ktoś polecić jakiś telefon do 1000zł? Myślałem też nad dołożeniem 100/200 zł do Lg g2/Nexus 5, tyle, że ciężko znaleźć nowe w tej kwocie, bo już nie produkują. Ewentualnie co moglibyście polecić innego? Zależy mi na dobrej baterii, w miare dobrym aparacie i płynności działania.

Najlepiej gdyby był nowy, ewentualnie używki w bdb stanie i z gwarancją też mogą być.

Opublikowano

Czy telefon musi być nowy? Kupując używany na allegro widzisz jego stan na zdjęciach, a na mocy prawa o zawieraniu umów przez internet, możesz w ciągu 14 dni odstąpić od umowy i zwrócić telefon bez podania przyczyny.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Czy telefon musi być nowy? Kupując używany na allegro widzisz jego stan na zdjęciach, a na mocy prawa o zawieraniu umów przez internet, możesz w ciągu 14 dni odstąpić od umowy i zwrócić telefon bez podania przyczyny.

Napisalem, że najlepiej gdyby był nowy. O tym, że można zwracać to wiem. Napisałem jaki telefon mógłby ktoś polecić w tej cenie, a nie w jakim termienie mogę zwrócic telefon...

Opublikowano

Takie budżety są najgorsze, bo w tej kwocie nie ma nic. 

Moto G 3 gen - koszt 800 zł. Używane - G2/Nexus 5, nowe - dokładasz 200-300 zł do nowego G2/Nexusa/Moto X (2gen)

A gdzie moge dorwać nowego g2 albo nexusa? patrzyłem na allegro i z tych z polskiej dystrybucji z fakturą 23% już nie ma jako nowe, ewentualnie z ekspozycji sklepowej. A na np na ceneo są za około 1500zł.

Chyba, że coś innego mógłbyś polecić do 1200zł. BTW. Jak ta motorola się sprawuje? 1gb ramu nie za mało trochę? Z tego co słyszałem to nie ma w zestawie ładowarki.

Opublikowano

Masz kabel, ładowarka to koszt kilkunastu złotych. Przecież Moto G (3gen) kosztuje zdecydowanie mniej, więc masz kasę na akcesoria. 

Jeżeli masz problem ze złapaniem N5/G2 to polecam Moto X (2 gen) - mniejszy Nexus 6, kosztuje ok. 1300 zł obecnie. Poleciłem swojemu przyjacielowi i jest bardzo zadowolony, zresztą sam ją testowałem. 

lownfast

Opublikowano

1000 zł to najgorszy budżet, bo nie ma telefonów nowych za 1000 zł, są tylko za 800 około, a skoro nie chcesz używanych to wiesz ;-;

Mimo tego, że nie chcesz używanych to coś takiego ci zaproponuję, bo po prostu jest to najlepszy wybór ;-;

http://allegro.pl/samsung-galaxy-s5-sm-g900f-black-gratis-etui-i5781674097.html- SGS 5 bardzo dobry wybór za 1100

http://allegro.pl/apple-iphone-5s-16-gb-gray-bez-simlocka-bez-icloud-i5768858557.html- tu masz IP5S za 1200

Na innych używanych bym się nie skupiał - nie tak dawne flagowce za niską cenę i dobry stan. Ale jeśli BARDZO zależy ci na nowości to hmm... może Huawei P8 Lite, SGS4 i może jakiś Nexus 5 wleci, choć w to wątpię ;)

@Edit

Zapomniałbym o Sony Xperia M4 Aqua, która według mnie jest najlepszym wyborem na równi z Huaweiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...