Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanie kilka pytań

Krupnik211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam gre w cs no i mam kilka pytań

Czy ludzie instalują jakieś mody? Coś jak w wot    inny celownik itp.

I jak to działa, że typ dostaje półmagazynku odemnie(krew szczy na boki) ale i tak idzie dalej przy okazji zabijąc mnie i jeszcze piszę, że nie zadałem obrażeń? :D Lepszy przykład typ mnie zabił i pisze, że zadałem mu 144 obrażeń a on leci dalej :D

Strzelanie z dalekich odległości np. AK  i to jeszcze w głowe trafi gdzie posać ledwo widczona ;D :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to możliwe, że ziomek kłamał. Możliwe, że zadaleś mu około 90 obrażeń. Najlepiej celować w głowe. Co do drugiego to typowy bug, który np na mm'a na rozgrzewce jest, że pokazuje Ci ile mu zadaleś, jak go wcześniej zabiłeś.

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to możliwe, że ziomek kłamał. Możliwe, że zadaleś mu około 90 obrażeń. Najlepiej celować w głowe. Co do drugiego to typowy bug, który np na mm'a na rozgrzewce jest, że pokazuje Ci ile mu zadaleś, jak go wcześniej zabiłeś.

Troszkę źle to napisałem z tym, że piszę chodziło mi o to jak mnie zabiją pokazuje się kto mnie zabił i zadane mu obrażenia. Celuje w głowe ale coś ciezko ucelować :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

­

Troszkę źle to napisałem z tym, że piszę chodziło mi o to jak mnie zabiją pokazuje się kto mnie zabił i zadane mu obrażenia. Celuje w głowe ale coś ciezko ucelować :D

Trenuj na mapach jak np. aim botz, masz poradniki na YT. Co do tego pierwszego pytania, to tak, są inne celowniki, od tego też masz specjalną mapę. Ew. od jakiegoś pro player'a możesz wziąć, ja mam stary celownik shroud'a, gram na nim z 4 miesiące i gra się całkiem spoko.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...